Det grundlæggende

Adobe Acrobat Reader er det førende globale program til pålidelig visning af og arbejde med PDF'er overalt. Den giver også mulighed for at få adgang til premium-funktioner i appen, så du kan gøre mere med PDF'er, når du køber et abonnement på Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader-mobilappen virker også med abonnementer på Adobe Document Cloud til virksomheder.

Ja. Download den gratis Android- eller iOS-version af mobilappen fra Google Play eller iTunes App Store.

Acrobat Reader-mobilappen virker med Adobe Document Cloud, så du kan forblive forbundet, produktiv og samarbejdende, uanset hvor du er.

Ved at logge på kan du:

• Fortsætte, hvor du slap: Gem, tilgå og sikkerhedskopiér filer i clouden med 2 GB gratis lager.
  • Spor filaktivitet: Bliv underrettet i det øjeblik, dit dokument åbnes, downloades eller deles.
  • Arbejd overalt: Del filer, giv feedback, udfyld og underskriv filer, og få mere fra hånden overalt.
  • Erstat håndskrevne signaturer: Synkroniser din signatur med din profil, og få formularer og kontrakter fuldført på rekordtid.

Køb et abonnement på Acrobat Pro DC til:

• Gør dokumentgennemgange til en leg: Indsaml nyttige kommentarer og feedback fra dit team og dine kunder i en enkelt PDF.
  • Opret PDF'er: Konverter billeder og Microsoft Office-filer til Adobe PDF'er af høj kvalitet.
  • Rediger PDF'er: Tilføj eller skift hurtigt tekst eller billeder fra din pc-, tablet- eller iPhone-app uden at skulle bruge kildefilen.
  • Kombiner og organiser PDF'er: Kombiner PDF'er, og organiser sider til en enkelt fil, der er nem at læse, navigere i og dele.
  • Konverter PDF'er: Konverter PDF'er til fuldt redigerbare Microsoft Office- eller RTF-filer, der bevarer originale skrifttyper, layout og formatering intakt.

Nej. Acrobat Reader er en gratis separat app.

Ja. Adobe er forpligtet til at hjælpe virksomhedskunder med at imødekomme behovet for mobile produktivitetsløsninger til arbejdsformål, samtidig med at virksomhedernes sikkerhed og overholdelse opretholdes. Acrobat Reader- og Adobe Sign-mobilappsene understøtter begge Android for Work EMM-platformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune fås til iOS og Android.

Downloadoplysninger

Du kan downloade den nyeste version af appen i Google Play eller iTunes App Store.

Du kan downloade den nyeste version af denne app i Google Play eller iTunes App Store.

Ja. Du kan nemt ansøge om en licens til at distribuere appen i mange kopier.

Brug af Acrobat Reader-mobilappen

Ja. Filer, der åbnes med Acrobat Reader-mobilappen, gemmes automatisk på din lokale enhed. For nemt at kunne få adgang til dem fra alle dine enheder skal du blot gemme dit dokument i Document Cloud.

Ja. Adobe Acrobat Reader-mobilappen lader dig visuelt kommunikere ideer og feedback med mobilvenlig kommentering og opmærkningsværktøjer, der holder det originale dokument intakt. Tilføj kommentar, tekst, tegninger, understregning, gennemstregninger eller fremhævninger – det hele fra din mobilenhed.

Ja. Med et abonnement til Adobe PDF Pack eller Acrobat Pro DC, der kan købes i appen, kan du nemt konvertere dine Microsoft Office- og billedfiler til en professionel PDF.

Hvis du allerede abonnerer, skal du blot logge på for at låse op for premium funktioner.

Ja. Med et abonnement til Acrobat Pro DC, der kan købes i appen, kan du hurtig tilføje eller ændre tekst og billeder eller kombinere og reorganisere sider fra din iPhone eller tablet.

For at redigere scannede PDF'er skal du blot logge af din Acrobat Pro DC-konto i din Acrobat-app.

Ja. Med et abonnement til Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack eller Acrobat Pro DC, der kan købes i appen eller fra Adobe.com, kan du konvertere PDF'er til redigerbare Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer med din mobilapp.

Hvis du vil oprette en ny scanning, skal du trykke på den blå plusknap "+" på din startskærm eller fanen Filer og derefter vælge Scan.

Eksisterende scanninger fra Adobe Scan kan findes ved at gå til Filer og derefter vælge Placeringer > Document Cloud.

Ja. Du kan bruge det gratis værktøj Udfyld og underskriv til at udfylde din formular og føje din signatur til et dokument.

Hvis du indsamler signaturer fra andre som del af dine forretningsprocesser, bør du overveje at abonnere på Acrobat Pro DC og downloade Adobe Sign-mobilappen. Med den kan du anmode om signaturer fra andre, spore hele processen og håndtere underskrevne dokumenter fra din computer, browser eller mobilenhed, samtidig med at du overholder sikkerheds- og overholdelseskrav på virksomhedsniveau.

Ja, med et betalingsabonnement på Adobe PDF Pack og Acrobat Pro DC kan du sende filer til andre til gennemgang og indsamle dokumenter i en enkelt fil. Tryk blot på ikonet Del, når du har din fil vist, skriv dine modtageres navne eller mailadresser, og vælg 'Tillad kommentarer til gennemgang'. Du kan også indstille en deadline for deres gennemgang og sende en tilpasset besked til dine modtagere.

Ja. Acrobat Reader-mobilappen gør det muligt at få vist adgangskodebeskyttede og krypterede filer med understøttelse af den højeste grad af PDF-kryptering op til AES-256.