Det grundlæggende

Hvad er Adobe Acrobat Reader-mobilappen?

Adobe Acrobat Reader er det førende globale program til pålidelig visning af og arbejde med PDF'er overalt. Den giver også mulighed for at få adgang til premium-funktioner i appen, så du kan gøre mere med PDF'er, når du køber et abonnement på Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader-mobilappen virker også med abonnementer på Adobe Document Cloud til virksomheder.

Er Acrobat Reader-mobilappen gratis?

Ja. Download den gratis Android- eller iOS-version af mobilappen fra Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan arbejder Acrobat Reader-mobilappen sammen med Adobe Document Cloud?

Acrobat Reader-mobilappen virker med Adobe Document Cloud-tjenester, så du kan forblive forbundet, produktiv og samarbejdende, uanset hvor du er.

Tilmeld dig til de gratis Adobe Document Cloud-tjenester for at:

• Gemme og få adgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB ledig lagerplads.
  • Spor din fil, og se, når den åbnes, downloades eller deles.
  • Få øjeblikkelig adgang til seneste filer på pc, web og mobil.
  • Synkroniser din samling af autofyld i Udfyld og underskriv på pc og web.

Hvad kan jeg gøre med et opgraderet Adobe Acrobat Pro DC-abonnement?

Køb et abonnement på Acrobat Pro DC til:

• Konverter dokumenter og billeder til PDF.
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Send PDF'er til andre til gennemgang, og hold styr på alles feedback i én fil.
  • Rediger PDF'er fra din iPad eller Android-tablet.
  • Organiser sider, og kombiner filer til én PDF.

Hvad kan jeg gøre fra min Adobe Acrobat-mobilapp med et abonnement på Adobe Acrobat Pro?

• Send PDF'er til andre til gennemgang med kommentarer og notifikationer i realtid, og hold alle underrettet med indstillede deadlines og påmindelser.
  • Omarranger sider, eller kombiner PDF'er til en enkelt fil, der er nem at læse, navigere i og dele.
  • Tilføj eller rediger tekst og billeder på PDF'er på tablets.
  • Konverter enhver Microsoft Office-fil til en PDF med professionelt udseende.
  • Konverter din PDF til en fuldt redigerbar Microsoft Office- eller RTF-fil, der bevarer originale skrifttyper, layout og formatering intakt.

Er jeg nødt til at købe Acrobat-computersoftware for at bruge Acrobat Reader-mobilappen?

Nej. Acrobat Reader er en gratis separat app. Du kan bruge det til at se, annotere, søge i, udfylde, underskrive, sende og udskrive PDF-filer.

Hvis du køber et abonnement på Acrobat Pro DC, kan du sende PDF'er til gennemgang og få kommentarer, notifikationer og dokumentsporing i realtid, oprette, konvertere og organisere sider i en PDF fra din iOS- eller Android-telefon. Du kan også redigere PDF'er og organisere sider fra dine iOS- eller Android-enheder.

Understøtter Adobes mobilapps EMM (enterprise mobility management)?

Ja. Adobe er forpligtet til at hjælpe virksomhedskunder med at imødekomme behovet for mobile produktivitetsløsninger til arbejdsformål, samtidig med at virksomhedernes sikkerhed og overholdelse opretholdes. Acrobat Reader- og Adobe Sign-mobilappsene understøtter begge Android for Work EMM-platformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune fås til iOS og Android.

Downloadoplysninger

Hvordan downloader jeg den gratis Acrobat Reader-mobilapp?

Du kan downloade den nyeste version af appen i Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan downloader jeg den gratis Adobe Scan-mobilapp?

Du kan downloade den nyeste version af denne app i Google Play eller iTunes App Store.

Kan jeg distribuere Acrobat Reader-mobilappen i hele min virksomhed?

Ja. Du kan nemt ansøge om en licens til at distribuere appen i mange kopier.

Brug af Acrobat Reader-mobilappen

Kan jeg bruge Acrobat Reader-mobilappen til at kommentere PDF-filer, der vises på min tablet eller smartphone?

Ja. Adobe Acrobat Reader-mobilappen lader dig visuelt kommunikere ideer og feedback med mobilvenlig kommentering og opmærkningsværktøjer, der holder det originale dokument intakt. Tilføj kommentar, tekst, tegninger, understregning, gennemstregninger eller fremhævninger – det hele fra din mobilenhed. Når du er færdig, synkroniseres dine ændringer med din Adobe Document Cloud-konto, og du kan sende og blive underrettet om aktivitet på din fil i realtid.

Kan jeg oprette PDF-filer med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Med et abonnement på PDF Pack eller Acrobat Pro DC, der fås som køb i appen, kan du nemt konvertere Microsoft Office- og billedfiler til en PDF med professionelt udseende.

Hvis du allerede abonnerer, skal du blot logge på for at låse op for premium funktioner.

Kan jeg eksportere PDF-filer som redigerbare Office-dokumenter med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Med et abonnement på Eksportér PDF, PDF Pack eller Acrobat Pro DC, der fås som køb via appen eller fra Adobe.com, kan du konvertere PDF'er til redigerbare, Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer med din mobilapp.

Kan jeg gemme formularer, efter jeg har udfyldt dem, med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Du kan udfylde, underskrive og sende PDF'er fra din Android- eller iOS-enhed.

Kan jeg scanne et dokument eller en formular med Acrobat Reader?

Hvis du vil oprette en ny scanning, skal du trykke på den blå plusknap "+" på din startskærm eller fanen Filer og derefter vælge Scan.

Eksisterende scanninger fra Adobe Scan kan findes ved at gå til Filer og derefter vælge mappen Document Cloud.

Er det muligt at underskrive dokumenter elektronisk ved hjælp af Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Du kan bruge værktøjet Udfyld og underskriv til at underskrive en PDF-fil ved blot at bruge din finger.

Hvis du indsamler signaturer fra andre som del af dine forretningsprocesser, bør du overveje at abonnere på Acrobat Pro DC og downloade Adobe Sign-mobilappen. Med den kan du anmode om signaturer fra andre, spore hele processen og håndtere underskrevne dokumenter fra din computer, browser eller mobilenhed, samtidig med at du overholder sikkerheds- og overholdelseskrav på virksomhedsniveau.

Kan jeg sende dokumenter til andre til gennemgang med Acrobat Reader?

Ja, med et betalingsabonnement på Adobe PDF Pack og Acrobat Pro DC kan du sende filer til andre til gennemgang og indsamle dokumenter i en enkelt fil. Tryk blot på ikonet Del, når du har din fil vist, skriv dine modtageres navne eller mailadresser, og vælg "Gennemgå". Du kan også indstille en deadline for deres gennemgang og sende en tilpasset besked til dine modtagere.

Kan jeg åbne adgangskodebeskyttede og krypterede filer med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Acrobat Reader-mobilappen gør det muligt at få vist adgangskodebeskyttede og krypterede filer med understøttelse af den højeste grad af PDF-kryptering op til AES-256.