Indhold

Det grundlæggende

Hvad er Adobe Acrobat Reader-mobilappen?

Den gratis Adobe Acrobat Reader-mobilapp gør det nemt at få vist og arbejde med PDF-filer fra et hvilket som helst sted på dine Android- eller iOS-enheder (herunder iPad, iPhone og iPod touch). Den giver også mulighed for at få adgang til premium-funktioner i appen, så du kan gøre mere med PDF'er, når du køber et abonnement på Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader-mobilappen virker også med abonnementer på Adobe Document Cloud til virksomheder.

Er Acrobat Reader-mobilappen gratis?

Ja. Download den gratis Android- eller iOS-version af mobilappen fra Google Play eller iTunes App Store. Du kan også downloade en gratis mobilapp til Windows Phone-enheder.

Hvordan arbejder Acrobat Reader-mobilappen sammen med Adobe Document Cloud?

Acrobat Reader-mobilappen arbejder sammen med Adobe Document Cloud-tjenester, så du altid er forbundet – og kan forblive produktiv – uanset hvor du er.

Tilmeld dig til de gratis Adobe Document Cloud-tjenester for at:

• Gemme og få adgang til filer i Adobe Document Cloud med 5 GB ledig lagerplads.
  • Få øjeblikkelig adgang til seneste filer på tværs af computer, internet og mobilenheder.
  • Synkronisere din samling af autofyld i Udfyld og underskriv på tværs af pc, internet og iOS-enheder.

Køb et abonnement på Acrobat Pro DC til:

• Konverter dokumenter og billeder til PDF.
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Brug dit kamera i din mobilenhed til at tage et billede af et papirdokument, og konverter det til PDF.
  • Rediger PDF'er på din iPad
  • Organiser sider fra din iOS- eller Android-enhed.

Er jeg nødt til at købe Acrobat-computersoftware for at bruge Acrobat Reader-mobilappen?

Nej. Acrobat Reader er en gratis separat app. Du kan bruge den til at åbne, vise, anmærke, søge i, underskrive, sende og udskrive PDF-filer.

Hvis du køber et abonnement på Acrobat Pro DC, kan du oprette, eksportere og organisere sider i en PDF eller på en iOS- eller Android-enhed. Du kan også redigere PDF-filer fra din iPad og organisere sider fra dine iOS- og Android-enheder.

Hvad er Adobe Sign-mobilappen, og hvordan virker den med Acrobat Reader-mobilappen?

Adobe Sign-mobilappen (tidligere kaldet Adobe EchoSign-mobilappen) er en gratis separat app, der fungerer som en mobil partner, når du køber Adobe Acrobat DC eller Adobe Sign. Med denne app kan du klare hele forretningstransaktioner på farten. Du kan bruge den til at sende, underskrive, spore og administrere underskrevne dokumenter på dine iOS- eller Android-enheder. Det er også det ideelle værktøj til personlig indsamling af e-signaturer fra en klient eller kunde. Appen fungerer uafhængigt af Acrobat Reader-mobilappen. Hvis du vil downloade Adobe Sign-mobilappen, skal du gå til Google Play eller iTunes App Store.

Hvad er Adobe Fill & Sign-mobilappen, og hvordan virker den med Acrobat Reader-mobilappen?

Adobe Fill & Sign er en gratis mobilapp, der kan bruges alene eller sammen med Acrobat Reader. Med Reader kan du arbejde med udfyldelige PDF-formularer og tegne en signatur med fingeren. Fill & Sign er en hurtig måde at arbejde med papirformularer og PDF'er på, som ikke er blevet optimeret til formularudfyldning. Med Fill & Sign på en iOS- eller Android-enhed kan du:

• Åbne en PDF-fil, tage et foto eller vælge et billede på din mobilenhed
  • Skrive svar direkte i formularen eller acceptere forslag fra autofyld
  • Underskrive din formular ved at skrive eller tegne din signatur eller med et billede
  • Redigere din personlige samling af autofyld, så du ikke skal skrive de sædvanlige oplysninger igen og igen, hver gang du udfylder en ny formular.

Og da Fill & Sign også medfølger den gratis Acrobat Reader DC-computersoftware – samt betalte abonnementsordninger – kan du få en ensartet oplevelse og tage dine data til din egen automatiske fuldførelse med dig på tværs af mobil-, computer- og browserapps. Du kan downloade Adobe Fill & Sign-appen i Google Play eller iTunes App Store.

Hvorfor skal jeg opgradere til den seneste version af Acrobat Reader-mobilappen til Android eller iOS?

Acrobat Reader-mobilappen giver en moderne og intuitiv brugeroplevelse, som gør det nemmere end nogensinde før at fokusere på den aktuelle opgave. Brug den til at underskrive PDF-filer, udfylde formularer, føje kommentarer til dokumenter eller sende filer til andre uden problemer. Når du har et betalt abonnement på Acrobat Pro DC, får du adgang til endnu flere PDF-værktøjer, som gør, at du kan udføre dit arbejde på tværs af computere, mobilenheder og internettet og have en ensartet brugeroplevelse hele vejen igennem.

Hvordan adskiller Acrobat Reader-mobilappen sig fra tidligere versioner?

Acrobat Reader til mobilenheder er næste generation af Adobe Reader-mobilappen, og den omdanner din mobilenhed til et seriøst arbejdsværktøj. Ligesom Reader på skrivebordet er Acrobat Reader til mobilenheder gratis og giver fortsat branchens mest pålidelige mobiloplevelse i forhold til visning og interaktion med PDF'er. Og med tilføjelsen af Adobe Document Cloud og abonnementstjenester kan du nu tage dine filer og PDF-værktøjer med dig og arbejde, mens du er på farten.

Understøtter Adobes mobilapps EMM (enterprise mobility management)?

Ja. Adobe er forpligtet til at hjælpe virksomhedskunder med at imødekomme behovet for mobile produktivitetsløsninger til arbejdsformål, samtidig med at virksomhedernes sikkerhed og overholdelse opretholdes. Acrobat Reader- og Adobe Sign-mobilappsene understøtter begge Android for Work EMM-platformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune fås til iOS og Android.

Downloadoplysninger

Hvordan downloader jeg den gratis Acrobat Reader-mobilapp?

Du kan downloade den seneste version af appen i Google Play eller iTunes App Store. Du kan også downloade mobilappen til Windows Phone-enheder.

Hvordan downloader jeg den gratis Adobe Sign-mobilapp?

Du kan downloade den seneste version af denne app i Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan downloader jeg den gratis Adobe Fill & Sign-mobilapp?

Du kan downloade den seneste version af denne app i Google Play eller iTunes App Store.

Kan jeg distribuere Acrobat Reader-mobilappen i hele min virksomhed?

Ja. Du kan nemt ansøge om en licens til at distribuere appen i mange kopier.

Brug af Acrobat Reader-mobilappen

Kan jeg bruge Acrobat Reader-mobilappen til at kommentere PDF-filer, der vises på min tablet eller smartphone?

Ja. Du kan oprette kommentarer ved at tilføje gule sedler eller ved at bruge anmærkningsværktøjerne til fremhævning, gennemstregning og understregning. Du kan også bruge frihåndstegneværktøjet til at opmærke indhold. Når du er færdig, kan du sende den anmærkede fil direkte fra din mobilenhed på e-mail.

Kan jeg oprette PDF-filer med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Med et betalt abonnement kan du konvertere Microsoft Office- og billedfiler til PDF med mobilappen.

Kan jeg eksportere PDF-filer som redigerbare Office-dokumenter med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Med et betalt abonnement kan du konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer med mobilappen.

Kan jeg gemme udfyldte formularer med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Du kan udfylde, gemme og sende udfyldelige PDF-formularer på din Android- eller iOS-enhed. Du kan også underskrive PDF-formularer med din finger ved hjælp af værktøjet Håndskreven signatur.

Hvis du arbejder med papir- eller PDF-formularer, der ikke er blevet optimeret til formularudfyldning, bør du overveje også at downloade Adobe Fill & Sign-mobilappen. Med denne app kan du åbne en PDF eller et foto af en formular, hurtigt udfylde en med genanvendelig tekst fra din personlige samling af automatisk fuldførelse, f.eks. navn, adresse eller telefonnummer. Du kan bruge Adobe Fill & Sign-appen helt separat, eller når du arbejder i Adobe Acrobat Reader-mobilappen.

Er det muligt at underskrive dokumenter elektronisk ved hjælp af Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Du kan bruge værktøjet Håndskreven signatur til at underskrive en PDF-fil ved blot at bruge din finger.

Hvis du ofte underskriver dokumenter eller udfylder mange formularer, bør du overveje at downloade Adobe Fill & Sign-mobilappen. Med denne app kan du udfylde, underskrive og sende formularer hurtigere ved at genbruge tekst fra din personlige samling af automatisk fuldførelse. Du kan også underskrive formularer ved at skrive eller tegne din signatur eller ved hjælp af et billede. Du kan bruge Adobe Fill & Sign-appen helt separat, eller når du arbejder i Adobe Acrobat Reader-mobilappen.

Hvis du indsamler signaturer fra andre som del af dine forretningsprocesser, bør du overveje at abonnere på Acrobat Pro DC og downloade Adobe Sign-mobilappen. Med den kan du anmode om signaturer fra andre, spore hele processen og håndtere underskrevne dokumenter fra din computer, browser eller mobilenhed, samtidig med at du overholder sikkerheds- og overholdelseskrav på virksomhedsniveau.

Kan jeg åbne adgangskodebeskyttede og krypterede filer med Acrobat Reader-mobilappen?

Ja. Acrobat Reader-mobilappen gør det muligt at få vist adgangskodebeskyttede og krypterede filer med understøttelse af den højeste grad af PDF-kryptering op til AES-256.