Acrobat Reader-mobilapp FAQ

Det grundlæggende

Adobe Acrobat Reader er den globale standard inden for arbejde med PDF'er på mobilenheder – der hjælper millioner med at arbejde hvor og når som helst.

Acrobat Reader-mobilappen giver den bedste PDF-visning takket være Liquid Mode, der automatisk justerer indholdet efter din skærm, så det er nemmere at læse. Du kan også annotere, udfylde, underskrive og dele PDF'er med den gratis app. Opgrader for at bruge premium-værktøjerne, inkl. Rediger PDF, Eksportér PDF, Kombiner filer og Organiser sider.

Du kan downloade den seneste version af appen ved at gå til Google Play Butik eller iTunes App Store.

Nej. Acrobat Reader er en gratis, separat app med flere premiun-funktioner, der er tilgængelige, når du køber et abonnement. De tilgængelige abonnementer omfatter Adobe Acrobat Reader Premium (køb i app), Adobe Acrobat Export PDFAdobe Acrobat PDF PackAdobe Acrobat Standard DC, Adobe Acrobat Pro DC eller Adobe Acrobat DC til Enterprise.

Komplet hjælpedokumentation vises både online og i appen på 19 sprog. Gå til appens hjælpemenu, eller brug disse links:

Premium-funktioner og abonnementsstyring

For at få adgang til premium-appfunktioner skal du købe et abonnement på ét af følgende produkter: Adobe Acrobat Reader premium (køb i app), Acrobat Export PDF, Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC eller Acrobat DC til Enterprise.

Hvis du prøver at bruge et værktøj eller en funktion, og den ikke er tilgængelig, eller hvis Acrobat Reader-appen beder dig om at abonnere, er det nemt at opgradere ved at følge disse instruktioner:

1. Tryk på .

2. Tryk på Abonnementer eller Administrer abonnementer.

3. For at tilføje premium Acrobat Reader-mobilabonnementet skal du trykke på Prøv nu og derefter Start prøveversion, og abonner på følgende skærm. Hvis du ikke har logget på eller oprettet en konto, vil du blive bedt om det før købet. (Workflowet kan variere på Samsung-enheder.)

Du opkræves for mobilabonnementet med premiumfunktioner på købstidspunktet, medmindre du tilmelder dig en gratis prøveversion. Hvis du har tilmeldt dig en gratis prøveversion, opkræves din betalingsmetode kun ved udgangen af din gratis prøveperiode, medmindre du opsiger, før den gratis prøveversion udløber. Hvis du f.eks. foretager et køb i appen med en 7 dages gratis prøveversion, opkræves du på den 8. dag, når den gratis prøveversion udløber. Du opkræves efterfølgende på måneds- eller årsbasis, afhængigt af den abonnementstype, du har købt.

Du kan til enhver tid opgradere fra et gratis til et betalt abonnement ved at købe Adobe Acrobat Reader premium i appen. Hvis du har et eksisterende abonnement på Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC eller Acrobat DC til Enterprise, vil du også have adgang til premium-mobilfunktioner. Bemærk, at med Acrobat Export PDF vil du kun have adgang til værktøjet Eksportér PDF på mobil.

Gør følgende for at gendanne dit abonnement:

1. Tryk på .

2. Tryk på Abonnementer eller Administrer abonnementer.

3. Tryk på Gendan køb.

Apple administrerer Acrobat Reader premium-abonnementet, der købes via Apple App Store.

Se trinvise instruktioner under Vis, skift eller opsig dine abonnementer.

Læs mere om faktureringsproblemer eller refusioner under Anmod om en refusion for et App Store- eller iTunes Store-køb.

Google administrerer Acrobat Reader premium-abonnementet, der købes via Google Play Butik. Du kan annullere dit abonnement via appen Google Play Butik på dine Android-enheder.

Få trinvise instruktioner under Annuller, pause eller skift et abonnement på Google Play.

Læs mere om faktureringsproblemer eller refusioner inden for 48 timer af købet under Få en refusion på Google Play.
Efter 48 timer
skal du kontakte assisteret support via chatikonet nederst til højre på siden.

Før den automatiske annullering skal du vælge Min side > Kvitteringer > fanen Varer > [dit abonnementsnavn] > Opsig abonnement. Bekræft, at du modtager en opsigelsesmail.

Læs mere om faktureringsproblemer eller refusioner under Galaxy Store-betalinger og -køb.

Hvis du vil annullere et Acrobat-abonnement, der er købt uden for en mobilapp-store, skal du følge onlineinstruktionerne.

Brug af Acrobat Reader-mobilappen

Komplet hjælpedokumentation vises både online og i appen på 19 sprog. Gå til din enheds hjælpemenu, eller brug disse links:

Brug og overførsel via Acrobat Reader til iOS og Android  til enhver anden app af informationer, som er modtaget fra Google API'er, vil overholde Google API Services User Data Policy, inkl. kravene om begrænset brug.

Implementering i virksomheder

Ja. Du kan nemt ansøge om en licens til at distribuere appen i stort omfang. Du kan finde installationsinfo i Acrobat Reader Mobile Enterprise Guide.