Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan jeg downloader og installerer Acrobat?

Download Acrobat direkte fra Acrobat-hjemmesiden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For installationsvejledning se Download og installér et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Hvorfor vil Acrobat ikke downloades?

Lær hvordan man løser download-problemer for Acrobat.

Kan jeg downloade en prøveversion af Acrobat?

Ja! Download en prøveversion af Acrobat fra Acrobat-hjemmesiden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. For detaljeret vejledning se Download og installér Adobe Acrobat Pro DC-prøveversionen.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Acrobat på en anden computer?

Du kan installere Acrobat på op til to computere. Hvis du ønsker at installere den på en tredje computer, er du nødt til at logge ud på en af dine tidligere maskiner. Vælg Hjælp > Log ind/Log ud. For at lære mere se Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement?

Almindelige problemer

Jeg har lige opgraderet. Hvor er alle kommandoknapperne.

Lær Acrobat DC-grænsefladen at kende. Lær hvordan Acrobat Toll Center gør det nemt at finde det rigtige redskab og færdiggøre næsten enhver opgave med dine PDFer.

Hvorfor vil min PDF ikke udskrive?

Følg trinnene i denne artikel for at fejlfinde PDF-udskrivningsproblemer.

Hvorfor kan jeg ikke åbne min PDF?

Der kan være mange grunde til, at en PDF-fil ikke åbnes korrekt. For at komme ned til problemets rod se Kan ikke åbne PDF-fil.

Hvorfor en PDF på nettet ikke åbner eller vises korrekt?

Mange webbrowsere såsom Chrome, Firefox og Safari bruger nu deres egen PDF viewer istedet for Adobe PDF-plug-in. Konfigurér din browser til at bruge Adobe PDF plug-in til at åbne PDF-filer online for de bedste resultater. Følg trinnene i Fejlfinding i forbindelse med visning af PDF-filer på internettet for at løse de mest almindelige PDF-relaterede problemer.

Hvorfor åbner PDFer ikke i Acrobat i Windows 10?

Windows 10 bruger Microsoft Edge til at åbne PDFer. Lær hvordan man gør Acrobat eller Reader til standard ejeren af PDFer istedet.