Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Download Acrobat direkte fra Acrobat-hjemmesiden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For installationsvejledning se Download og installér et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Lær hvordan man løser download-problemer for Acrobat.

Ja! Download en prøveversion af Acrobat fra Acrobat-hjemmesiden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. For detaljeret vejledning se Download og installér Adobe Acrobat Pro DC-prøveversionen.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Acrobat på op til to computere. Hvis du ønsker at installere den på en tredje computer, er du nødt til at logge ud på en af dine tidligere maskiner. Vælg Hjælp > Log ind/Log ud. Du kan få flere oplysninger i Installation og brug af Acrobat DC på en ny computer.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Almindelige problemer

Lær Acrobat DC-grænsefladen at kende. Lær hvordan Acrobat Toll Center gør det nemt at finde det rigtige redskab og færdiggøre næsten enhver opgave med dine PDFer.

Følg trinnene i denne artikel for at fejlfinde PDF-udskrivningsproblemer.

Der kan være mange grunde til, at en PDF-fil ikke åbnes korrekt. For at komme ned til problemets rod se Kan ikke åbne PDF-fil.

Mange faktorer kan gøre, at du ikke kan redigere en PDF-fil. Der er oplysninger om, hvordan du redigerer en PDF-fil, på Siden om redigering af PDF-filer.

Mange webbrowsere såsom Chrome, Firefox og Safari bruger nu deres egen PDF viewer istedet for Adobe PDF-plug-in. Konfigurér din browser til at bruge Adobe PDF plug-in til at åbne PDF-filer online for de bedste resultater. Følg trinnene i Fejlfinding i forbindelse med visning af PDF-filer på internettet for at løse de mest almindelige PDF-relaterede problemer.

Windows 10 bruger Microsoft Edge til at åbne PDFer. Lær hvordan man gør Acrobat eller Reader til standard ejeren af PDFer istedet.