Lær og support til Adobe InDesign

Se nyheder i InDesign!

Kom godt i gang

Installer, lær det grundlæggende, og start det første projekt.

Kom godt i gang

Selvstudier

Se vejledninger, der kan hjælpe dig med at udvikle dine evner.

Selvstudier

Brugerhåndbog

Få hurtige svar og trinvise anvisninger.

Brugerhåndbog

Få adgang til eksklusive rabatter med dit Creative Cloud-medlemskab

Vælg mellem en række tilbud, der kun er for medlemmer, og tilbud fra eksklusive brands, herunder HP og Dropbox, for at gøre det nemmere at forenkle din kreative arbejdsforløb.

Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade InDesign fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med din mailadresse og adgangskode for at hente softwaren. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-apps.

For at finde en løsning på problemet, se fejlmeddelelsen "Blev ikke installeret" på Creative Cloud-appen. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja. Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne hente en testversion. Sådan downloader og installerer du en prøveversion af Creative Cloud-software.

1. Log ind på din Adobe-konto.
  2. Vælg Skift for Aktuel adgangskode, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller den.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du får adgang til din konto igen, på enkle løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og logon.

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Læs artiklen for at lære mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-programmer Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

ikon for hentning

Har du stadig brug for hjælp? Her er flere løsninger på problemer med download og installation

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift ud for Aktuel adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trinvise anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere testversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

ikonet for konto

Har du brug for mere hjælp? Her er flere svar på spørgsmål angående konti, fakturering og abonnementer.

Ja, det er der. Du kan formatere teksten med et enkelt klik ved hjælp af funktionen Automatisk formatering. De indbyggede typografipakker kommer fra Adobe Sensei og kan registrere og anvende forskellige typografier på forskellige dele af teksten. Der er flere oplysninger i Arbejde med typografipakker.

Ja. Hvis du gemmer filerne i formaterne INX eller IDML, kan folk, der bruger tidligere versioner af InDesign, åbne dine filer.

Ja. Du kan nu dele dine designs med andre til gennemgang, få feedback og administrere feedback-kommentarer inden for InDesign. Få mere at vide om, hvordan du deler til gennemgang under Del og samarvejd i InDesign-dokumenter

Tilføje et sidetalsmærke på en masterside. Se Tilføj grundlæggende sidenummerering for trinvise anvisninger samt en video og et visuelt galleri med eksempler for sidenummerering.

InDesign, der er drevet af Adobe Sensei, kan pakke tekst rundt om emner i et billede intelligent ved at følge enkle trin. Ombryd tekst omkring konturerne af et motiv direkte uden at skulle bruge alfakanaler eller Photoshop-kurver. Du kan finde yderligere oplysninger på Emnebevidst tekstombrydning

Ja. Det er nemt at definere forskellige sidestørrelser for forskellige sider i et dokument. Du kan hurtigt skifte størrelse ved at vælge siden i panelet Sider og vælge en sidestørrelse vha. knappen Rediger sidestørrelse.

Du kan bruge kommandoen Indsæt til at indsætte grafik i InDesign-dokumenter. Sådan indsætter og importerer du grafik.

En overordnet side eller masterside fungerer som en baggrund, som nemt kan anvendes på flere sider. Alle ændringer, der foretages på den overordnede side, gælder også for alle de sider, som den overordnede side er anvendt på.

Ja, du kan bruge Capture-udvidelsen til at udtrække temaer, former og typer fra det valgte billede og gemme dem i dit Creative Cloud library.

En lang række problemer på dokument- eller systemniveau kan forhindre dig i at udskrive og eksportere et dokument som PDF-fil. Kig denne vejledning til fejlfinding i forbindelse med udskrivning og eksport igennem for at finde hjælp til problemet.

Linjerne skyldes problemer med eksport, f.eks. proces- og staffagefarver, der interagerer under udfladningsprocessen. Du kan finde løsninger i fejlfindingsartikel for eksport til PDF-fil.

Problemet forårsages typisk af, at der placeres store billeder, som derefter skaleres markant ned. Prøv at mindske billeddataene før eller efter eksport i stedet.

Følg løsningerne i denne fejlfindingsartikel, hvis InDesign hænger, når du forsøger at eksportere og får en meddelelser, der lyder der kører en eller flere baggrundsopgaver, når du forsøger at afslutte InDesign.

Hvis dokumentet indeholder skrifttyper med specialtegn i skrifttypenavnene, kan InDesign gå ned under opstart, eller når du bruger tekstværktøjet. Arbejd dig gennem løsningerne i InDesign går ned, når jeg åbner det for at løse problemet.

Hvis indstillingerne for InDesign bliver ødelagt, vil du kunne opleve en mærkelig adfærd. Heldigvis er det nemt at skifte indstillingerne for InDesign. Hold Ctrl + Alt + Skift (Windows) eller Cmd + Ctrl + Opt + Skift (macOS) nede, mens du genstarter InDesign.

InDesign registrerer automatisk de beskadigede dokumenter og prøver at reparere dem på Adobe-servere. Du finder flere oplysninger i Document gendannelse som en tjeneste. Fejlfindingsvejledningen kan også være en hjælp til at isolere og løse problemer med beskadigede dokumenter og problemer på systemniveau, som lader til at være et beskadiget dokument.

Ja. Heldigvis kan du med InDesigns funktion til automatisk gendannelse sandsynligvis gendanne det meste at dit arbejde – selv hvis du ikke for nylig har gemt dokumentet.

Forum

Deltag i samtalen

Populære relaterede fora