Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Du kan downloade InDesign fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Klik derefter på fanen Sikkerhed & anonymitet, og klik så på Skift under Adgangskode. Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige opgaver

Ja. Hvis du gemmer filerne i formaterne INX eller IDML, kan folk, der bruger tidligere versioner af InDesign, åbne dine filer.

Tilføje et sidetalsmærke på en masterside. Se Tilføj grundlæggende sidenummerering for trinvise anvisninger samt en video og et visuelt galleri med eksempler for sidenummerering.

Ja. Det er nemt at definere forskellige sidestørrelser for forskellige sider i et dokument. Du kan hurtigt skifte størrelse ved at vælge siden i panelet Sider og vælge en sidestørrelse vha. knappen Rediger sidestørrelse.

Du kan bruge kommandoen Indsæt til at indsætte grafik i InDesign-dokumenter. Find ud af, hvordan man bruger kommandoen Indsæt og andre metoder til at indsætte grafik.

En masterside er ligesom en baggrund, som du nemt kan anvende på flere sider. Alle ændringer på masersiden gælder også for alle de sider, som mastersiden er anvendt på.

Eksportér og udskriv

En lang række problemer på dokument- eller systemniveau kan forhindre dig i at udskrive og eksportere et dokument som PDF-fil. Kig denne vejledning til fejlfinding i forbindelse med udskrivning og eksport igennem for at finde hjælp til problemet.

Linjerne skyldes problemer med eksport, f.eks. proces- og staffagefarver, der interagerer under udfladningsprocessen. Du kan finde løsninger i fejlfindingsartikel for eksport til PDF-fil.

Problemet forårsages typisk af, at der placeres store billeder, som derefter skaleres markant ned. Prøv at mindske billeddataene før eller efter eksport i stedet.

Følg løsningerne i denne fejlfindingsartikel, hvis InDesign hænger, når du forsøger at eksportere og får en meddelelser, der lyder der kører en eller flere baggrundsopgaver, når du forsøger at afslutte InDesign.

Nedbrud

Hvis dokumentet indeholder skrifttyper med specialtegn i skrifttypenavnene, kan InDesign gå ned under opstart, eller når du bruger tekstværktøjet. Arbejd dig gennem løsningerne i InDesign går ned, når jeg åbner det for at løse problemet.

Hvis indstillingerne for InDesign bliver ødelagt, vil du kunne opleve en mærkelig adfærd. Heldigvis er det nemt at skifte indstillingerne for InDesign. Hold Ctrl + Alt + Skift (Windows) eller Cmd + Ctrl + Opt + Skift (Mac OS) nede, mens du genstarter InDesign.

Fejlfindingsvejledningen kan også være en hjælp til at isolere og løse problemer med beskadigede dokumenter og problemer på systemniveau, som lader til at være et beskadiget dokument.

Ja. Heldigvis kan du med InDesigns funktion til automatisk gendannelse sandsynligvis gendanne det meste at dit arbejde – selv hvis du ikke for nylig har gemt dokumentet.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære InDesign-underfora