Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg InDesign?

Du kan downloade InDesign fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere InDesign?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af InDesign?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere InDesign på en anden computer?

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige opgaver

Kan jeg gemme en fil, så den er kompatibel med tidligere versioner?

Ja. Hvis du gemmer filerne i formaterne INX eller IDML, kan folk, der bruger tidligere versioner af InDesign, åbne dine filer.

Hvordan tilføjer jeg sidenumre?

Tilføje et sidetalsmærke på en masterside. Se Tilføj grundlæggende sidenummerering for trinvise anvisninger samt en video og et visuelt galleri med eksempler for sidenummerering.

Kan jeg føje sider i forskellig størrelse til mit dokument?

Ja. Det er nemt at definere forskellige sidestørrelser for forskellige sider i et dokument. Du kan hurtigt skifte størrelse ved at vælge siden i panelet Sider og vælge en sidestørrelse vha. knappen Rediger sidestørrelse.

Hvordan føjer jeg billeder til InDesign-dokumentet?

Du kan bruge kommandoen Indsæt til at indsætte grafik i InDesign-dokumenter. Find ud af, hvordan man bruger kommandoen Indsæt og andre metoder til at indsætte grafik.

Hvad er en masterside?

En masterside er ligesom en baggrund, som du nemt kan anvende på flere sider. Alle ændringer på masersiden gælder også for alle de sider, som mastersiden er anvendt på.

Eksportér og udskriv

Hvorfor kan jeg ikke eksportere eller udskrive dokumentet?

En lang række problemer på dokument- eller systemniveau kan forhindre dig i at udskrive og eksportere et dokument som PDF-fil. Kig denne vejledning til fejlfinding i forbindelse med udskrivning og eksport igennem for at finde hjælp til problemet.

Hvorfor kan man se hvide/mørke linjer på mit PDF-dokument?

Linjerne skyldes problemer med eksport, f.eks. proces- og staffagefarver, der interagerer under udfladningsprocessen. Du kan finde løsninger i fejlfindingsartikel for eksport til PDF-fil.

Hvorfor får jeg meddelelsen "Eksport til PDF-fil mislykkedes"?

Problemet forårsages typisk af, at der placeres store billeder, som derefter skaleres markant ned. Prøv at mindske billeddataene før eller efter eksport i stedet.

Hvorfor hænger InDesign, når jeg forsøger at eksportere til PDF?

Følg løsningerne i denne fejlfindingsartikel, hvis InDesign hænger, når du forsøger at eksportere og får en meddelelser, der lyder der kører en eller flere baggrundsopgaver, når du forsøger at afslutte InDesign.

Nedbrud

Hvorfor går InDesign ned, når jeg åbner det, eller hvis jeg bruger tekstværktøjet?

Hvis dokumentet indeholder skrifttyper med specialtegn i skrifttypenavnene, kan InDesign gå ned under opstart, eller når du bruger tekstværktøjet. Arbejd dig gennem løsningerne i InDesign går ned, når jeg åbner det for at løse problemet.

Hvorfor opfører InDesign sig uberegneligt (går ned, kører langsomt)?

Hvis indstillingerne for InDesign bliver ødelagt, vil du kunne opleve en mærkelig adfærd. Heldigvis er det nemt at skifte indstillingerne for InDesign. Hold Ctrl + Alt + Skift (Windows) eller Cmd + Ctrl + Opt + Skift (Mac OS) nede, mens du genstarter InDesign.

Jeg tror, at mit dokument er beskadiget. Hvad kan jeg gøre?

Fejlfindingsvejledningen kan også være en hjælp til at isolere og løse problemer med beskadigede dokumenter og problemer på systemniveau, som lader til at være et beskadiget dokument.

InDesign er lige gået ned. Er der en måde, jeg kan gendanne mit arbejde på?

Ja. Heldigvis kan du med InDesigns funktion til automatisk gendannelse sandsynligvis gendanne det meste at dit arbejde – selv hvis du ikke for nylig har gemt dokumentet.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære InDesign-underfora