Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Metoder til at tilbyde gratis indhold.

iPhone 3GS-modellerne og nyere understøttes nu til DPS. iPhone 3G understøttes ikke.

• iPhone 3GS har dimensionerne 480 x 320 pixel.
  • iPhone 4 og 4S har dimensionerne 960 x 640 pixel.
  • iPhone 5-modellerne har dimensionerne 1136 x 640 pixel.
  • iPhone 6-modellen har dimensionerne 1334 x 750, og iPhone 6 Plus-modellen har dimensionerne 1920 x 1080 (2208 x 1242 logisk).

Du kan oprette en fremviser-app til både iPhone og iPad. Du kan ikke oprette en fremviser-app til en enkelt udgave til iPhone eller en fremviser-app, der kun kan bruges til iPhone.

Folioer, som du opretter til iPad, vises ikke i iPhone-fremviseren. iPhone-fremviseren viser kun folioer med størrelsesforholdet 3:2, f.eks. 960 x 640, samt folioer med størrelsesforholdet 16:9 til iPhone 5 og nyere modeller. Du opnår de bedste resultater ved at oprette foliogengivelser. Hvis du konfigurerer gengivelser korrekt og opretter en brugerdefineret fremviser, der understøtter både iPhone og iPad, kan du sørge for, at dine kunder er berettiget til den samme udgave på en hvilken som helst iOS-enhed. Se Oprettelse af foliogengivelser.

Bogmærker understøttes ikke til iPhone. Virksomhedskunder kan oprette op til tre brugerdefinerede ikoner til navigationslinjen.

Hvis du skal oprette folioer til iPhone, har du følgende muligheder:

Opret kun én folio til iPhones

Du kan oprette en enkelt folio på 480 x 320 med PDF-artikler, der fungerer både alle understøttede iPhone-modeller. Se Opret PDF-artikler med multigengivelse til iOS-enheder. Hvis du kun opretter en folio i 960 x 640, bliver den ikke vist i biblioteket for iPhone 3GS. Hvis du kun opretter en folio i 1136 x 640, bliver den kun vist på iPhone 5 og nyere.

Opret gengivelser i 480 x 320, 960 x 640 og 1136 x 640

Når du opretter foliogengivelser, viser iPhone 3GS kun den mindre gengivelse, og iPhone 4/4S-modellerne viser kun den større gengivelse. Du kan bruge det samme sæt kildefiler til at oprette gengivelserne i 480 x 320 og 960 x 640. Du skal oprette separate kildelayout til iPhone 5-gengivelsen i 1136 x 640. Opret desuden en gengivelse på 1024 x 768 til iPad.

Vi anbefaler, at du opretter folioer på 1136 x 640 til modellerne iPhone 5, 6 og 6 Plus. Større gengivelser (1344 x 750, 1920 x 1080 og 2208 x 1242) understøttes, men anbefales ikke pga. af det ekstra produktionsarbejde, der kræves.

Vigtige overvejelser:

• Udgiv gengivelserne samtidig for at undgå problemer. Lad os antage, at du udgiver en 480 × 320-folio, og du en uge senere udgiver en 960 × 640-gengivelse af denne folio. Hvis dine iPhone 4-kunder åbner biblioteket, før den større gengivelse er tilgængelig, er det kun den mindre gengivelse, der er tilgængelig. De kan kun anskaffe den større gengivelse ved at fjerne og geninstallere fremviser-app'en.

• Hvis du har en bladkioskapp, skal du ikke sende en Push-besked, før alle gengivelserne er udgivet og tilgængelige.

• Når du bruger DPS App Builder til at oprette eller opdatere din fremviser, skal du oprette flere ikoner, startskærme og andre billeder, der understøtter størrelserne på iPhone.