Foruden dette hjælpesystem findes følgende ressourcer til digital udgivelse:

DPS-brugerforum

Gå til det offentlige Digital Publishing Suite-brugerforum (på engelsk) for at stille spørgsmål og deltage sammen med andre kunder.

Adobe-DPS-websteder

• Hjælp- og support-siden til DPS kan du finde almindelige supportspørgsmål og link til nyttige artikler og andet indhold.

• DPS-produktsiden indeholder oversigtseksempler, prisoplysninger, en side med ofte stillede spørgsmål om digital udgivelse osv.

• Digital Publishing Suite Developer Center (på engelsk) kan du finde ressourcer til avancerede opgaver som forståelse af analyser og konfiguration af beskeder om opdateringer.

• DPS-statussiden (på engelsk) findes der oplysninger om aktuelle serverafbrydelser og planlagt vedligeholdelse.

Undervisningsressourcer

Se DPS Sådan kommer du i gang (PDF) til Professional eller Enterprise DPS-abonnenter.

App'en DPS Tips er tilgængelig i Apple App Store. Den er en slags kombination af en brugervejledning, en blog og en kogebog. Denne app findes også i Google Play Butik og Windows Store (søg efter "DPS Tips"). Hvis du ikke har en iPad eller mobilenhed, kan du få vist DPS-tip til en computer.

Du kan finde oplysninger om den digitale udgivelsesproces og eksperimentere med eksempelfiler på Selvstudier til DPS Authoring.

Følg med på Twitter-feed om Digital Publishing Suite eller på Facebook-siden for Digital Publishing Suite.

Dokumenter om udgivelse af fremviser-apps