Når brugeren klikker på Folio Producer-linket på dashboardet (https://digitalpublishing.acrobat.com), vises Folio Producer. Med Folio Producer kan du organisere og redigere folioer. Hvis du logger på med en abonnementskonto, kan du udgive folioer. Folio Producer inkluderer siden Organizer, der viser tilgængelige folioer, og siden Editor, der viser artiklerne i en folio.

Tilgængelige folioer vist i panelet Organizer
Tilgængelige folioer vist i panelet Organizer

Bemærk:

Du kan åbne Folio Producer Organizer direkte ved at vælge Folio Producer i panelmenuen Folio Builder.