En folio er en publikation, f.eks. en udgave af et månedsmagasin eller indholdet af en fremviser-app med en enkelt udgave. En folio består af en eller flere artikler (kaldes sommetider for "stakke"). Med InDesign eller HTML kan du oprette kildedokumenter til dine artikler. Brug panelet Folio Builder i InDesign til at oprette folioer og artikler. Brug panelet Folio Overlays til at føje interaktive objekter til dine InDesign-dokumenter.

Videoselvstudium

Videoselvstudium
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-design-layouts-including-interactivity-using-indesign-cs5-and-cs55/">Design af layout, herunder interaktivitet, ved hjælp af InDesign CS5 og CS5.5 (på engelsk)</a>
Colin Fleming