Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Analytics.

På siden Analytics på DPS-dashboardet kan du spore brugerdata for din brugerdefinerede fremviser-app. Når du abonnerer på Adobe Digital Publishing Suite med en Professional- eller Enterprise-konto, får du adgang til analyser på basisniveau for alle dine apps. Disse data omfatter det antal udgaver, der er hentet og købt, topindholdet og annoncer samt antallet af programinstallationer. Analyser på basisniveau omfatter en række forskellige rapporter, herunder enheder og operativsystemer.

Hvis du har en Adobe Analytics-konto (tidligere kaldet "Omniture SiteCatalyst®"), kan du få adgang til mere detaljerede brugerdata.

Alle Professional- og Enterprise-apps indsamler anonyme brugerdata til alle app-typer, herunder apps med både enkeltfolio og multifolio. Disse data indsamles, uanset om brugerne er online eller offline. Hvis det er påkrævet, at du tillader dine brugere at fravælge analysedataindsamling, kan du aktivere en tilvalgsfunktion, når du bygger din app i DPS App Builder. Analysedata indsamles ikke til apps, der oprettes med en licens til enkeltudgave.

Bemærk:

Undgå analysedata, der viser "::unspecified::,", ved at angive titler til alle artikler i artikelegenskaber. Du bør, om muligt, også give sigende navne til overlejringer, så det er nemmere at fortolke analysedata. Brug f.eks. "Twitter-link" i stedet for "Knap 4".

Analytics-videoselvstudium

Analytics-videoselvstudium
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite-professional-edition/dps-analytics-an-introduction/">DPS Analytics: en introduktion (på engelsk)</a>
Colin Fleming

Analytics-ressourcer

Artikler

Du kan finde grundlæggende oplysninger om brug af analyser i Selvstudium om analyser i Digital Publishing Suite (på engelsk).

Du kan en artikel om grundlinjeanalyser i DPS-grundlinjeanalyser (på engelsk).

Du kan finde oplysninger om optimering af analyser i Adobe® Digital Publishing Suite, Analytics Service (PDF) (på engelsk).

Du kan finde oplysninger om brug af Adobe Analytics (SiteCatalyst) i Håndbog til Adobe® SiteCatalyst Digital Publishing-rapport (på engelsk).

Du kan læse en artikel om metoderne, som bruges af DPS, i Metoder, som bruges af Digital Publishing Suite til beregning og præsentation af standardmålinger af publikum (på engelsk).

Du kan se en liste over understøttede analysebegivenheder på hver platform under DPS-understøttede analysebegivenheder.

Adobe Analytics-videoer

DPS Analytics: en introduktion (på engelsk)

DPS Analytics: grundlæggende om SiteCatalyst (på engelsk)

DPS Analytics: SiteCatalyst-rapporter og Dashboards (på engelsk)

Konfiguration af Adobe Analytics

Når du tilmelder dig et Digital Publishing Suite-abonnement (Professional eller Enterprise), får du tildelt et masterkonto-id, som giver adgang til værktøjet Account Administration. Brug dette værktøj til at tildele programrollen til et Adobe-id. Som en del af processen angiver du de nødvendige oplysninger til at aktivere Adobe Analytics (tidligere kaldet "Omniture SiteCatalyst"). Sørg for at specificere det samme virksomhedsnavn, som du bruger til at logge på Adobe Analytics. Når du har leveret disse oplysninger, kan der gå op til fem dage, før analyserne er aktiveret. Se Værktøjet Account Administration.

Hvis du mener, at din analysekonto ikke er konfigureret korrekt, skal du kontakte en Adobe-repræsentant. Der er kontaktoplysninger om Gold-support på DPS Dashboard.

Hvis du har en konto hos Adobe Analytics, får du adgang til alle funktionerne på my.omniture.com.

Vis basisanalysedata

1. Log på Adobe Digital Publishing Suite Dashboard (på engelsk).

Kun en Adobe-id-konto, der er klargjort med programrollen, giver mulighed for at få vist analysesiden. Hvis du vil se analyserne, skal du bruge det samme Adobe-id, som er brugt i panelet Folio Builder til at overføre indhold til din brugerdefinerede fremviser-app.

2. Klik på Analytics for at se grundlinjeanalysedataene.

Der indlæses rapporter til din brugerdefinerede fremviser-app.

3. Udfør en af følgende handlinger for at vise analysedata:

Vis forskellige rapporter

Vælg en kategori i venstre side af Analytics-siden, og klik på en anden rapporttype såsom Folios > Total Time Spent.

Ændring af datointerval

Brug kalenderikonerne Fra og Til til at angive datointervaller. Klik derefter på Update.

Angiv folioen.

I visse rapporter kan du vælge at analysere en anden folio.

Update Report

Klik på denne indstilling for at opdatere dataene.

Export Data

Klik på Export Data for at eksportere en fil til den aktuelle rapport. Du kan derefter åbne denne datafil i et regneark.

Accumulation Settings

Klik på Accumulation Settings under Standard Audience. Klik på skruenøgleikonet ved siden af en folio, og angiv startdatoen og udgivelseshyppigheden for hver folio. Hvis du eksempelvis udgiver en folio den 15. i hver måned, kan du indstille startdatoen til den første folio og derefter vælge Monthly til næste folio.

Du kan derefter klikke på en hvilken som helst rapport såsom Accumulated Sessions eller Accumulated Time Spent Per Reader for at analysere dataene.

Analysedata til en brugerdefineret fremviser-app
    Analysedata til en brugerdefineret fremviser-app

4. Klik på Fulfillment Report for at hente en .csv-fil, der indeholder oplysninger om fakturerbare downloads, der kan vises i et regnearksprogram.

Denne .csv-fil indeholder det antal downloads fra Adobe Distribution Service, som er debiteret på din overførselskonto.