Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Liste over understøttede funktioner.

Disse tabeller viser, hvilke funktioner der understøttes.

= understøttes

= understøttes ikke

= ikke fuldt implementeret eller understøttes delvist

Fremvisertyper

iPad og iPhone-fremvisere:

Oprettelse af DPS-indhold til iPads

Oprettelse af DPS-indhold til iPhones

Integreret Android-fremviser/ældre Android-fremviser

Oprettelse af DPS-apps til Android-fremviser

Windows Store-fremviser

Oprettelse af DPS-apps til Windows Store

Webfremviser/artikelfremviser

Brug af social deling

Forhåndsvisning til desktop (Adobe Content Viewer til desktop)

Skærmversioner af folioer og artikler

Artikelfunktioner

iPad

iPhone

Integreret Android Windows Store Webfremviser

Forhåndsvisning til desktop

Ældre Android

Dobbelt- eller enkeltretningsfolio

1

Kun vandret træk (samkopierede artikler)

HTML-artikler

2

2

Klem og zoom på side

3

4

jævn rulning i artikler

Social deling (webfremviser)

5

Bogmærker (Favoritter)

6

Aktive zoner

Indbinding ved højre kant

1 På dette tidspunkt vises biblioteket i indbyggede Android-apps altid i højformat Når folioer med dobbeltretning roteres, huskes overlejringstilstande ikke.

2 HTML-indhold, der virker i iOS-apps, virker ikke nødvendigvis i Android- og Windows-apps. Reading API-funktionerne er i øjeblikket kun til iOS og indbygget Android. Test din HTML på forskellige platforme, og rediger efter behov. Se Oprettelse af HTML for Android-fremvisere.

3 Når det gælder integrerede Android-fremvisere, understøttes knibning og zoom i artikler med formatet PDF, PNG og JPEG. For alle andre fremvisere gælder det, at knibning og zoom kun understøttes i artikler med formatet PDF.

4 PDF-artikler overføres automatisk som PNG-billeder til webfremviseren.

5 Social deling fungerer kun med apps til flere folioer. Social deling understøttes ikke i Adobe Content Viewer.

6 Bogmærker aktiveres ikke i Adobe Content Viewer eller i apps med én folio.

Fremviserfunktioner

iPad

iPhone

Integreret Android Windows Store Webfremviser Forhåndsvisning til desktop Ældre Android

Flerfolioprogram

Enkeltudgaveprogram/enkeltudgavelicens1

Platform til køb af folioer i app

Platformsabonnement

Direkte rettighed (Enterprise)

Brugerdefineret HTML-bibliotek

Brugerdefinerede ikoner på navigationslinjen og lager

Overførsel af bibliotek i baggrunden

Progressiv overførsel (vis folio under overførsel)

Gengivelser

USB-skærmversion på enheden

2

2

Automatisk arkivering

Træk med to fingre

Filtre

Sektioner

Push-beskeder

Analytics3

Newsstand-overførsel i baggrunden

I/T

I/T

I/T

I/T

I/T

1 Oprettelse eller redigering af DPS Single Edition-apps er kun mulig frem til den. 1. maj 2015.

2 Kun Mac-operativsystem.

3 Du kan se en liste over understøttede analysebegivenheder på hver platform under DPS-understøttede analysebegivenheder.

Interaktivitetsfunktioner

iPad

iPhone

Integreret Android Windows Store

Webfremviser

Artikelfremviser Forhåndsvisning til desktop Ældre Android

Hyperlinks

1

1

Diasshow

Billedsekvens

Panoramaer

2

2

Panorering og zoom

Rulbare rammer

Webindhold

3

Lyd

Lyd i baggrunden

Fuldskærmvideo

Indlejret video

Indlejrede overlejringer

1 Formaterne goto:// og navto://relative understøttes ikke i AIR-baserede fremvisere, herunder den stationære fremviser.

2 Panoramaoverlejringer er blevet frarådet. Der er ingen planer om at understøtte panoramaer på platforme, der ikke er iOS.

3 Reading API-funktioner som f.eks. camera API og kalender-API understøttes ikke i skrivebordsfremviseren. Vælg en understøttet enhed for at få vist en skærmversion.