Vandret træk af artikler

Hvis en eller flere artikler kun skal flyde vandret, skal du vælge indstillingen Kun vandret swipe i dialogboksen Artikelegenskaber. Brugerne navigerer i samkopierede artikler ved at trække mod venstre og højre i stedet for op og ned.

Samkopiering af artikler

A. Artikel, der ikke er samkopieret B. Samkopieret artikel

Det er kun den første side i en samkopieret artikel, der vises i indholdsfortegnelsen, men alle siderne vises i browsertilstand. Du kan ikke samkopiere en artikel, der er indstillet til Jævn rulning.

Videoselvstudium

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?