Får du vist den korrekte artikel?

Denne artikel henviser til Digital Publishing Suite. Du kan finde AEM Mobile-artiklen her: Kontoadministration.

Adgang til panelet Folio Builder, Digital Publishing Suite Dashboard og DPS App Builder kræver alle et godkendt Adobe ID.

Det er valgfrit, om du vil logge på panelet Folio Builder. Hvis du ikke logger på, kan du oprette lokale folioer og få dem vist ved hjælp af Desktop Viewer eller Adobe Content Viewer på en mobil enhed. Hvis du logger på panelet Folio Builder, kan du overføre folioer til acrobat.com-serveren. Du kan hente disse folioer til din mobile enhed og dele dem med andre brugere.

Oprettelse og kontrol af et Adobe ID (ikke-DPS-abonnenter)

Hvis du har en version af InDesign CS6 eller nyere, kan du bruge DPS-værktøjer til at oprette og dele folioer. Hvis du vil oprette individuelle Adobe ID'er, skal du gå til https://digitalpublishing.acrobat.com/ og klikke på Create Account. For at få en konto skal du tilmelde dig med en gyldig e-mailadresse. Adobe sender en bekræftelsesmeddelelse til dig. Åbn meddelelsen, og bekræft den. Brug Adobe ID'et til at logge på panelet Folio Builder eller Dashboard.

Adobe ID knyttet til program (Professional- og Enterprise-abonnenter)

Du kan bruge et Adobe ID til en person (f.eks. "johnsmith@gmail.com") til at logge på panelet Folio Builder og oprette folioer. Hvis du udgiver en fremviser-app med flere folioer, f.eks. et månedsmagasin, anbefales det dog at bruge et Adobe ID specifikt til dette program, f.eks. "dps.publication@publisher.com". Brug værktøjet Account Administration til at tildele programrollen til en mailkonto.

Adobe ID til program
Adobe ID til program

A. Panelet Folio Builder B. DPS App Builder C. Tilpasset fremviser-app, der er oprettet i DPS App Builder, viser folioer, der er oprettet i panelet Folio Builder

Det Adobe ID, du bruger til at logge på panelet Folio Builder, er knyttet til det Adobe ID (kaldet "titel-id"), du angiver, når du opretter fremviser-app'en i DPS App Builder. Dette Adobe ID skal have tildelt en "Program"-rolle med værktøjet Account Administration.

Antag f.eks., at du arbejder for et firma, der hedder Sporty, og du udgiver magasiner om kajakroning og cykling. For at opnå de bedste resultater skal du oprette et Adobe ID med navnet "kajakroning@sporty.com" og et andet med navnet "cykling@sporty.com".

Når du opretter og publicerer folioer om kajakroning, skal du bruge Adobe ID'et for kajakroning til at logge på panelet Folio Builder og Folio Producer. Når du opretter den brugerdefinerede fremviser-app for kajakroning, angiver du Adobe ID'et for kajakroning i feltet Title ID i DPS App Builder. Det Adobe ID, du bruger til at logge på DPS App Builder, kan være et andet Adobe ID afhængig af indstillingerne i værktøjet til kontoadministration.

Tilsvarende for app'en for cykling bruger du Adobe ID'et for cykling til at oprette og publicere folioer og angiver Adobe ID'et for cykling som titel-id i DPS App Builder.

Folioer, som du publicerer ved hjælp af Adobe ID'et for kajakroning, vises i app'en for kajakroning. Folioer, som du publicerer ved hjælp af Adobe ID'et for cykling, vises i app'en for cykling.

Oprettelse af delegerede Adobe ID'er (abonnenter)

Et delegeret Adobe ID er knyttet til en specifik udgivelseskonto og kan kun bruges til denne konto. Hvis du vil bruge en e-mailadresse som delegeret Adobe ID, skal du bruge værktøjet Account Administration til at oprette Adobe ID'et. Hvis du bruger en anden metode til at gøre en e-mailadresse til et Adobe ID, kan denne e-mailadresse ikke blive til et delegeret Adobe ID.

Hvis du er abonnent på Professional eller Enterprise, skal du bruge værktøjet Account Administration til at tildele en anden rolle til Adobe ID'et, så du kan bruge det til at oprette et program eller til at logge på DPS App Builder. Se Værktøjet Account Administration.