Disse selvstudier viser, hvordan du kan konvertere InDesign-dokumenter til et digitalformat, som kan læses på mobilenheder som f.eks. iPad. Hvis du har brug for et hurtigt overblik, skal du gennemgå første lektion. Hvis du vil have mere detaljerede instruktioner, skal du springe første selvstudium over.

For at kunne gennemgå disse selvstudier skal du have InDesign CS5 eller nyere med opdaterede versioner af Folio Producer-værktøjerne.

Klik på følgende link for at hente selvstudiernes kildeelementer:

Download