Følg nedenstående trin for at komme i gang med Dimension CC.

Sådan downloades og installeres Dimension CC

direct download

Klik på Download Dimension CC nedenfor for at downloade Dimension CC. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Abonnementsversionen downloades, når du logger på.)

Har du problemer med at komme i gang?

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Dimension CC?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Dimension CC. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Dimension CC på en anden computer?

Du kan installere Dimension CC og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Flere oplysninger om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.

Hvordan kan jeg optimere ydeevnen i Dimension på mit system?

Adobe Dimension CC er et avanceret 3D-program, der bruger flere metoder til at vise 3D-grafik. Hardwarekravene for 3D-programmer er højere end for 2D-programmer. Du kan få oplysninger om, hvordan du optimerer Dimension-oplevelsen på maskiner, som ikke opfylder systemkravene, i Optimering af ydeevnen i Dimension CC.