Find ud af, hvordan du installerer, aktiverer og bruger Creative Cloud-apps på en ny computer eller enhed, også selvom du ikke længere har adgang til din forrige computer eller enhed.

Bemærk:

Hvis det er første gang, du konfigurerer Creative Cloud, skal du se Download dine Creative Cloud-apps.

Installer Creative Cloud-apps på en ny computer

Klik på en af valgmulighederne herunder, alt efter om du har adgang til den forrige computer, som du brugte dit abonnement på. Følg derefter vejledningen.

Hvis den tidligere computer er tilgængelig

1. Log ud af Creative Cloud for at deaktivere Creative Cloud-apps fra din forrige computer.

2. Fra den nye computer skal du logge på din Adobe ID-konto

3. Fra den nye computer skal du gå til Creative Cloud-appkataloget og downloade de ønskede apps.

Du kan nu bruge Creative Cloud på den nye computer eller enhed.

use_creative_cloudnewcomputerdeviceavailable

Hvis den tidligere computer ikke længere er tilgængelig

Hvis du ikke kan logge af Creative Cloud, fordi du ikke længere har adgang til computeren eller enheden, skal du deaktivere computeren eller enheden fra din kontoside som beskrevet i vejledningen herunder. Når computeren eller enheden er deaktiveret, er du logget af Creative Cloud. Du kan derefter logge på Creative Cloud med en anden computer eller enhed.

Hvis du vil deaktivere den computer eller enhed, du ikke længere har adgang til, skal du følge disse trin:

1. Gå til din Adobe ID-konto, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

2. I afsnittet Planer skal du klikke på Administrer plan.

3. I afsnittet Aktiverede enheder (i nærheden af bunden af siden) skal du deaktivere enheden.

Ser skærmen anderledes ud? I lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, ser siden Administrer plan anderledes ud og har andre tilgængelige indstillinger. Når du klikker på Administrer plan, og du ikke kan se et afsnit med Aktiverede enheder, skal du benytte følgende metode til at logge af dine Creative Cloud-apps:

1. Prøv at logge på den nye computer eller enhed. Der vises en fejlmeddelelse om, at din aktiveringsgrænse er nået.
    2. Vælg Log mig af på alle andre computere eller enheder.
  4. Fra den nye computer skal du logge på din Adobe ID-konto

5. Fra den nye computer skal du gå til Creative Cloud-appkataloget og downloade de ønskede apps.

Du kan nu bruge Creative Cloud på den nye computer.

Bemærk:

Hvis du installerer CC 2019-apps og allerede har aktiveret på andre enheder, kan du logge ud eksternt. Se Aktivér og deaktiver | CC 2019.

Du kan finde oplysninger om fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktivering og -logon i Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktiveringsfejl.