Find ud af, hvordan du downloader og installerer Creative Cloud-apps på en ny computer, herunder Creative Cloud-computerappen.

Sådan installerer du Creative Cloud-apps på en ny computer

1. Log ind på creativecloud.adobe.com/apps, og klik derefter på Download for den app, du vil installere.

Leder du efter Creative Cloud.-computerappen? Den installeres automatisk med din første app. Hvis du foretrækker, kan du downloade den direkte

Download en Creative Cloud-app
  2. Dobbeltklik på den hentede fil for at begynde installationen.

3. Log ind på din Adobe-konto, når installationsvinduet åbnes. Creative Cloud-computerappen startes automatisk og installerer din app.

Hvis du allerede er logget ind på Creative Cloud på to andre computere, bliver du bedt om at logge ud af en af dem.

4. Du kan installere flere apps ved at klikke på Installer for appen i Creative Cloud-computerappen.

Ofte stillede spørgsmål

Din individuelle Creative Cloud-licens giver dig mulighed for at installere apps på mere end én computer og aktivere (logge ind) på to. Du kan dog kun bruge dine apps på én computer ad gangen. Du kan finde flere oplysninger under På hvor mange computere kan jeg bruge mit Creative Cloud-abonnement?

I dette tilfælde kan du også logge ud ved hjælp af din Adobe-kontoside.

Se Creative Cloud-fejlmeldingen "Aktiveringsgrænse nået" eller "Logon mislykkedes", hvis du modtager fejlmeddelelsen "Aktiveringsgrænse nået" eller "Logon mislykkedes".