Find ud af, hvordan du installerer, aktiverer og bruger Creative Cloud-apps på en ny computer eller enhed.

Følg disse trin for at installere Creative Cloud-apps på en ny computer:

1. Naviger til Creative Cloud-appkataloget på din nye computer.

Du bliver muligvis bedt om at logge ind først.

2. Find downloadlinket til Creative Cloud-computerprogrammet på Creative Cloud-katalogsiden, og klik på Download.

Download Creative Cloud-computerappen
    Download Creative Cloud-computerprogrammet
  3. Dobbeltklik på den hentede fil for at starte installationsprogrammet.

På macOS: Navnet på den hentede fil er Creative_Cloud_Installer.dmg

På Windows: Navnet på den hentede fil er Creative_Cloud_Set-Up.exe.

4. Log ind på din konto med dit Adobe ID og din adgangskode, når installationsvinduet åbnes.

Du kan aktivere (logge ind på) dit individuelle Creative Cloud-abonnement på op til to computere ad gangen. Hvis du allerede er logget ind på to andre computere, bliver du bedt om at logge ud af en af dem.

5. Installationen begynder. Efter installationen starter dit Creative Cloud-computerprogram automatisk.

Du kan nu bruge Creative Cloud-apps på den nye computer.

Bemærk:

Du kan installere nye apps direkte fra Creative Cloud-computerprogrammet. Installer nye apps ved at klikke på Installer for de apps, du vil hente.

Ofte stillede spørgsmål

Din individuelle Creative Cloud-licens giver dig mulighed for at installere dine apps på mere end én computer og aktivere (logge ind) på to, men de kan kun bruges på én computer ad gangen. Du kan finde flere oplysninger under På hvor mange computere kan jeg bruge mit Creative Cloud-abonnement?

Din individuelle Document Cloud-licens giver dig mulighed for at installere dine apps på mere end én computer og aktivere (logge ind) på to, men de kan kun bruges på én computer ad gangen. Du kan finde flere oplysninger under Hvordan installerer jeg Acrobat DC på en ny computer?

Du kan installere og aktivere Elements-produkter på to computere ad gangen. Hvis du har adgang til din gamle computer, skal du deaktivere appen ved at vælge Hjælp > Deaktiver eller Hjælp > Log ud for at fjerne aktiveringen fra den gamle computer. Hvis du ikke har adgang til din gamle computer, skal du kontakte os.

I dette tilfælde kan du også logge ud ved hjælp af din Adobe-kontoside.

Se Creative Cloud-fejlmeldingen "Aktiveringsgrænse nået" eller "Logon mislykkedes", hvis du modtager Creative Cloud-fejlmeddelelsen "Aktiveringsgrænse nået" eller "Logon mislykkedes".