Afinstallation af Creative Cloud går i stå

Tager det for lang tid at installere Creative Cloud-appen, f.eks. Photoshop, Illustrator eller Premiere Pro? Prøv trinnene nedenfor, hvis installationen ser ud til at gå i stå eller fryser helt.

Får du en fejlmeddelelse under installation eller opdatering af Creative Cloud-programmer? Find løsninger på almindelige problemer med download, installation eller opdatering.

Prøv dette først

Installation af Creative Cloud-apps, såsom Photoshop, Illustrator og Premiere Pro, styres af Creative Cloud-klientprogrammet. Hvis installationen ser ud til at være gået i stå eller frosset, kan problemet som regel løses ved at køre en reparation af Creative Cloud-klientprogrammet.

1. Luk alle dine Creative Cloud-apps, og sørg for, at du har forbindelse til internettet.

2. Download Creative Cloud-klientprogrammet til dit operativsystem.

Windows
    Download

macOS
    Download

3. Dobbeltklik på .zip-filen, og dobbeltklik derefter på Creative Cloud-afinstallationsprogrammet.

4. (macOS) Hvis du spurgt, om du vil åbne filen, skal du klikke på Åbn og derefter indtaste din adgangskode til Apple-enheden.

5. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Reparer.

Reparer Creative Cloud-klientprogrammet

6. Når Creative Cloud-klientprogrammet er repareret, skal du åbne det og prøve at installere appen. (Du bliver muligvis bedt om at logge på først.)

Har du stadig problemer?

Hvis du stadig ikke kan installere appen, kan du prøve at bruge afinstallationsprogrammet igen for at fjerne Creative Cloud-klientprogrammet fuldstændigt.

1. Dobbeltklik på Creative Cloud-afinstallationsprogrammet fra trin 2 ovenfor.

2. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Afinstaller.

Afinstaller Creative Cloud-klientprogrammet

3. Når installationen er gennemført, skal du klikke på Luk. Geninstaller derefter Creative Cloud-appen fra Creative Cloud-webstedet.

Prøv en gang til?

Hvis installationen af Creative Cloud-appen stadig går i stå, kan du prøve vores avancerede fejlfindingstrin.