Kom i gang med din konto

Adobe Acrobat Export PDF er en Adobe Document Cloud-tjeneste, der lader dig genbruge værdifuldt indhold, som er gemt i PDF-filer. I stedet for at skrive oplysningerne igen, kan du bruge Adobe Acrobat Export PDF til at konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- og RTF-dokumenter.

Under systemkrav kan du se en fuld liste over understøttede operativsystemer og browsere.

Du åbner Adobe Acrobat Export PDF via din webbrowser, Adobe Acrobat Reader-programmet eller din mobilenhed.

Årsabonnementet giver dig ubegrænsede konverteringer af PDF-filer til Word (.docx og .doc), Excel (.xlsx) og RTF. (.docx er det oprindelige format på dokumenter, der er oprettet i Microsoft Word 2010 og 2007.)

Ja, dit årsabonnement fornyes automatisk. Du kan dog altid annullere dit abonnement på din Adobe-konto eller ved at kontakte Adobe-kundeservice.

Adobe Acrobat Export PDF konverterer PDF-filer med indhold på forskellige vestlige sprog, inkl. engelsk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, brasiliansk portugisisk, spansk og svensk. Optisk tegngenkendelse (OCR) er i øjeblikket tilgængeligt på samme sprog.

Du kan abonnere på Adobe Acrobat Export PDF i sig selv eller erhverve det, når du abonnerer på et af disse produkter.

• Adobe Acrobat PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud All Apps, Teams eller Enterprise

Der ydes teknisk support via onlineproduktet Hjælp, artikler i vidensbasen og moderatorstyrede fora. Få flere oplysninger under Hjælp og support. Betalende Adobe Acrobat Export PDF-abonnenter kan også kontakte support via chat og få personlig hjælp med kontoen, f.eks. login, brugeroprettelse, annulleringer eller refusioner. Supportmedarbejdere står til rådighed døgnet rundt.

Ja. Hos Adobe er sikkerhedspraksisser en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det drejer sig om identitetsadministration, datafortrolighed eller dokumentintegritet, benytter Adobe Document Cloud de førende praksisser for at beskytte dine dokumenter, data og personligt identificerbare oplysninger i så vidt muligt omfang. Få flere oplysninger om vores virksomheds sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud-sikkerheden på Adobe Security-siderne på adobe.com.

Opret profil/log på

Du kan købe et abonnement på Adobe Acrobat Export PDF i Adobe Store.

Gå til https://documentcloud.adobe.com, og angiv dit Adobe ID-brugernavn og -adgangskode.

Du kan nulstille din adgangskode ved at klikke på "Glemt din adgangskode?" på loginsiden for Adobe Acrobat Export PDF. Se, om du har fået en mail med instruktioner til nulstilling af adgangskode.

Under mailbekræftelsen af nulstillingen af adgangskoden sendes der meddelelser til din Adobe ID-mailadresse. Nogle gange lander mails i spammappen. Kontakt Kundesupport, hvis du ikke modtager en bekræftelse på mail.

Arbejde med Adobe Acrobat Export PDF

Adobe Acrobat Export PDF understøtter konvertering af PDF-filer på op til 100 MB.

Kildefilen er ikke tilgængelig til efterbehandling. Få flere oplysninger under Vilkår for anvendelse – generelt og yderligere.

Adobe Acrobat Export PDF kan konvertere de fleste PDF-filer, der findes i dag, inkl. PDF-filer, som indeholder scannede dokumenter. Der er dog et par PDF-filtyper, der ikke kan konverteres. Disse typer omfatter:

• PDF-filer, der kræver en adgangskode for at åbne dokumentet
  • PDF-filer med tilladelser, der forhindrer udskrivning, kopiering eller ændring af indholdet
  • PDF-porteføljer
  • PDF-filer, der er oprettet fra Adobe Illustrator

Adobe Acrobat Export PDF anvender optisk tegngenkendelse (OCR) til at konvertere scannede billeder til digital tekst. Det konverterer PDF-filer med indhold på følgende sprog: engelsk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, brasiliansk portugisisk, spansk og svensk. Den digitale tekst gemmes som redigerbar tekst i dit nye dokument. Adobe Acrobat Export PDF anvender derefter avanceret konverteringsteknologi til at bevare så meget af sidelayoutet som muligt. Få flere oplysninger under Brug af OCR i Adobe Acrobat Export PDF.

Adobe Acrobat Export PDF kan eksportere oplysninger i høj kvalitet, men kvaliteten af det konverterede dokument afhænger af kvaliteten af den PDF-fil, du startede med. Hvis du f.eks. oprettede en fil i Word og konverterede den til PDF med PDF Maker-funktionen i Acrobat, vil PDF-filen indeholde et rigt sæt af oplysninger, som Adobe Acrobat Export PDF kan registrere og gemme.

De bliver til tekstfelter i det konverterede dokument.

Adobe Acrobat Export PDF kan ikke overskrive en åben fil. Sørg for, at den første version ikke er åben.