Kom i gang med din konto

Hvad er fordelene ved Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF er en Adobe Document Cloud-tjeneste, der lader dig genbruge værdifuldt indhold, som er gemt i PDF-filer. I stedet for at skrive oplysningerne igen, kan du bruge Adobe Export PDF til at konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- og RTF-dokumenter.

Hvad er systemkravene for Adobe Export PDF?

Under systemkrav kan du se en fuld liste over understøttede operativsystemer og browsere.

Hvordan åbner jeg Adobe Export PDF?

Du åbner Adobe Export PDF via din webbrowser, Adobe Acrobat Reader-programmet eller din mobilenhed.

Hvor mange PDF-filer kan jeg konvertere med Adobe Export PDF?

Årsabonnementet giver dig ubegrænsede konverteringer af PDF-filer til Word (.docx og .doc), Excel (.xlsx) og RTF. (.docx er det oprindelige format på dokumenter, der er oprettet i Microsoft Word 2010 og 2007.)

Fornyes mit abonnement automatisk hvert år?

Ja, dit årsabonnement fornyes automatisk. Du kan dog altid annullere dit abonnement på din Adobe-konto eller ved at kontakte Adobe-kundeservice.

Hvilke sprog understøtter Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF konverterer PDF-filer med indhold på forskellige vestlige sprog, herunder engelsk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, brasiliansk portugisisk, spansk og svensk. Optisk tegngenkendelse (OCR) er i øjeblikket tilgængeligt på samme sprog.

Hvilke Adobe-produkter omfatter Adobe Export PDF?

Du kan abonnere på Adobe Export PDF i sig selv eller erhverve det, når du abonnerer på et af disse produkter.

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud All Apps, teams, or enterprise

Hvilken slags support følger der med Adobe Export PDF?

Der ydes teknisk support via onlineproduktet Hjælp, artikler i vidensbasen og moderatorstyrede fora. Få flere oplysninger under Hjælp og support. Betalende Adobe Export PDF-abonnenter kan også kontakte support via chat og få personlig hjælp med kontoen, f.eks. login, brugeroprettelse, annulleringer eller refusioner. Supportmedarbejdere står til rådighed døgnet rundt.

Er Adobe Document Cloud sikkert?

Ja. Hos Adobe er sikkerhedspraksisser en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det drejer sig om identitetsadministration, datafortrolighed eller dokumentintegritet, benytter Adobe Document Cloud de førende praksisser for at beskytte dine dokumenter, data og personligt identificerbare oplysninger i så vidt muligt omfang. Få flere oplysninger om vores virksomheds sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud-sikkerheden på Adobe Security-siderne på adobe.com.

Opret profil/log på

Hvordan køber jeg Adobe Export PDF?

Du kan købe et abonnement på Adobe Export PDF i Adobe Store.

Hvordan logger jeg på Adobe Export PDF?

Gå til https://cloud.acrobat.com, og angiv dit Adobe ID-brugernavn og -adgangskode.

Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan nulstiller jeg den?

Du kan nulstille din adgangskode ved at klikke på "Glemt din adgangskode?" på loginsiden for Adobe Export PDF. Se, om du har fået en mail med instruktioner til nulstilling af adgangskode.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelse af mailadresse.

Under mailbekræftelsen af nulstillingen af adgangskoden sendes der meddelelser til din Adobe ID-mailadresse. Nogle gange lander mails i spammappen. Kontakt Kundesupport, hvis du ikke modtager en bekræftelse på mail.

Arbejde med Adobe Export PDF

Er der en begrænsning for, hvor stor en PDF-fil jeg kan konvertere med Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF understøtter konvertering af PDF-filer på op til 100 MB.

Gemmes den fil, jeg uploader til konvertering, online?

Kildefilen er ikke tilgængelig til efterbehandling. Få flere oplysninger under Vilkår for anvendelse – generelt og yderligere.

Kan Adobe Export PDF konvertere alle PDF-filtyper?

Adobe Export PDF kan konvertere de fleste PDF-filer, der findes i dag, herunder PDF-filer, som indeholder scannede dokumenter. Der er dog et par PDF-filtyper, der ikke kan konverteres. Disse typer omfatter:

• PDF-filer, der kræver en adgangskode for at åbne dokumentet
  • PDF-filer med tilladelser, der forhindrer udskrivning, kopiering eller ændring af indholdet
  • PDF-porteføljer
  • PDF-filer, der er oprettet fra Adobe Illustrator

Understøtter Adobe Export PDF optisk tegngenkendelse?

Adobe Export PDF anvender optisk tegngenkendelse (OCR) til at konvertere scannede billeder til digital tekst. Det konverterer PDF-filer med indhold på følgende sprog: engelsk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, brasiliansk portugisisk, spansk og svensk. Den digitale tekst gemmes som redigerbar tekst i dit nye dokument. Adobe Export PDF anvender derefter avanceret konverteringsteknologi til at bevare så meget af sidelayoutet som muligt. Få flere oplysninger under Brug af OCR i Adobe Export PDF.

Kan Adobe Export PDF både konvertere tekst og formateringsoplysninger

Adobe Export PDF kan eksportere oplysninger i høj kvalitet, men kvaliteten af det konverterede dokument afhænger af kvaliteten af den PDF-fil, du startede med. Hvis du f.eks. oprettede en fil i Word og konverterede den til PDF med PDF Maker-funktionen i Acrobat, vil PDF-filen indeholde et rigt sæt af oplysninger, som Adobe Export PDF kan registrere og gemme.

Hvad sker der med kommentarer i min PDF?

De bliver til tekstfelter i det konverterede dokument.

Hvorfor kan jeg ikke se opdateringer i mit dokument, efter jeg konverterer det for anden gang?

Adobe Export PDF kan ikke overskrive en åben fil. Hvis du vil konvertere et PDF-dokument for anden gang, skal du sikre dig, at filen har et andet navn. Sørg også for, at den første version ikke er åben.