Brugerhåndbog Annuller

Udtværingsværktøj

Lær, hvordan du bruger pixelpensler til at blande og udtvære farver.

Brug udtværingsværktøjet til at skabe naturlige blandinger i din illustration. Alle indbyggede pensler og Photoshop-pensler fra CC-biblioteker kan bruges som udtværingspensler.

udtværingspensler
Udtværingseffekter ved hjælp af udtværingspensler

Brug udtværingsværktøjet til at oprette udtværingspensler

Følg disse trin for at skabe en udtværingseffekt i en illustration:

1. Åbn en ny illustration, og dobbelttryk på ikonet pixelpensler .
  2. Vælg en pixelpensel, og tegn farvemønstre eller streger.
  3. Dobbelttryk på ikonet for udtværingsværktøjet  på værktøjslinjen, og vælg en pensel i panelet med udtværingspensler. Du kan justere penselstørrelse, styrken af udtværingspenslen, udjævning og andre indstillinger, for eksempel udtværingsafstand og formdynamik.
  4. Tryk på udtværingsværktøjet for at vælge udtværingspenslen og udtvære eksisterende pixels på lærredet.
juster styrke af udtværingspensler
Juster styrken af udtværingspenslen fra værktøjsindstillingerne nederst i værktøjslinjen.

Kommer snart

Vi sørger for, at du kommer godt i gang med at bruge udtværingspensler i Adobe Fresco. Grænsefladen i Adobe Fresco er intuitiv, så slip din kreativitet løs med pixelpenslerlive-penslervektorpenslerfarverlag og meget andet.

Har du et spørgsmål/en idé?

ask

Hvis du har et spørgsmål eller en idé, du vil dele, så benyt dig af Adobe Fresco Community. Vi vil meget gerne høre fra dig og se dine kreationer.