Brugerhåndbog Annuller

Former i Adobe Fresco

Lær, hvordan du tilføjer grundlæggende former og Adobe Capture-former fra Creative Cloud Libraries i dine illustrationer i Fresco.

Tegn eller udfyld cirkel, kvadrat eller polygon

Brug tegnehjælpemidler til at vektorisere grundlæggende former som cirkler, kvadrater og polygoner, eller udfyld dem med maling:

1. Tryk og hold på linealikonet nederst på proceslinjen for at åbne menuen Tegnehjælpemidler.

Brug tegnehjælpemidler til at vektorisere og udfylde grundlæggende figurer
    Brug tegnehjælpemidler til at vektorisere og udfylde grundlæggende figurer

2. Vælg det tegnehjælpemiddel fra menuen, du vil føje til dit design, og placer det på lærredet.

3. Vektoriser en kontur:

Vælg en pensel, og tegn langs formens kanter for at vektorisere en kontur. Du kan bruge alle typer pensler til at tegne konturer.

Vektoriser en kontur
    Vektoriser en kontur

Udfyld med maling:

Vælg værktøjet Malerbøtte. Tryk inde i formen for at udfylde den. Tryk uden for formen for at udfylde lærredsområdet udenfor. Du kan vælge vektor- eller pixelfyld.

Udfyld med maling
    Udfyld med maling

Hvis du vil ændre størrelsen på et tegnehjælpemiddel, skal du trykke på skub-ikonet   nedenunder.

Tilføj former fra Adobe Capture

Er du ny bruger af Adobe Capture?

Hent omkostningsfri app

Du kan bruge din mobilenhed til at indfange en form ved hjælp af Adobe Capture. Den indfangede form gemmes som en SVG-fil i Creative Cloud Libraries. Lær det grundlæggende om apps

Adobe Capture-former indlæses automatisk i bibliotekerne til panelet Former.

Sådan tilføjer du Adobe Capture-former i dine illustrationer:

1. Tryk på ikonet Former  i værktøjslinjen for at åbne panelet Former. Som standard kan du se de seneste fire former, du har brugt, i miniaturebilledområdet.
  2. Tryk på Dit bibliotek for at se formerne fra Capture og vælge den form, du vil tilføje.
  3. Tryk på formen for at placere den på lærredet. Brug handlingen Fyld, Slet, Maskér eller Vælg til at ændre den.
Tilføj former fra Adobe Capture
Tilføj former fra Adobe Capture

Brug handlinger til at ændre Capture-former

Du kan bruge handlingerne FyldSletMaskér eller Vælg til at ændre Capture-former. Anvend en farve, eller markér og mal med en penselstruktur. Disse former kan også bruges til at oprette masker over andre udfyldninger og strøg.

Du kan få flere oplysninger om handlinger som Fyld, Maskér, Slet og Vælg i Introduktion til brugergrænsefladen.

Opdag og brug former fra populære biblioteker

Du kan opdage og følge populære biblioteker af tegneserie-, typografi- og blomsterformer og bruge dem:

1. Tryk på ikonet Former  i værktøjslinjen for at åbne panelet Former.
  2. Tryk på   nederst i panelet.
  3. Tryk på Opdag nye former
  4. Opdag og følg biblioteker, og tryk derefter på Udført. Find dem på din liste over biblioteker i panelet Former, og føj dem til dine illustrationer.
Opdag og brug former fra populære biblioteker
Opdag og brug former fra populære biblioteker

Kommer snart

Vi sørger for, at du kommer godt i gang med at tegne former i Fresco. Grænsefladen i Fresco er intuitiv. Vi håber, at du vil finde det nemt at slippe din kreativitet løs med h lagpenslermasker og meget mere.

Har du et spørgsmål eller en idé?

Hvis du har et spørgsmål eller en idé, du vil dele, så benyt dig af Adobe Fresco Community. Vi vil meget gerne høre fra dig.