Problem: Når Photomerge Panorama bruges, lukker Photoshop Elements 14 ned

Når du åbner Photomerge Panorama i Photoshop Elements eller via Elements Organizer, virker funktionen nogle gange ikke som forventet. Fejl omfatter:

• Når funktionen Photomerge Panorama åbnes via Elements Organizer, er Panorama-skærmen tom.
  • Når der klikkes på Opret Panorama, opstår fejl 8800.
  • Photoshop Elements lukker ned.

Løsning

Prøv en af disse midlertidige løsninger:

Løsning I: Slet dine indstillinger

Mac

• I Photoshop Elements skal du klikke på Photoshop Elements Editor > Indstillinger, herefter på Nulstil indstillinger. Genstart programmet.

Windows

• I Photoshop Elements Editor skal du klikke på Rediger > Indstillinger > Generelle, og herefter på Nulstil indstillinger. Genstart programmet.

Løsning II: Skift imellem visninger

• Skift til Ekspertvisning, gå tilbage til Guided room, og vælg Photomerge Panorama i fanen Photomerge.