Du kan downloade installationsprogrammer til Photoshop Elements 2018, 15 og 14 på denne side.

Læs dette, inden du downloader

Klik her for at udvide listen over ting, du bør vide, inden du downloader Photoshop Elements

• Installationsfilerne bruges til at installere Photoshop Elements på computeren, hvorefter programmet enten kan bruges som en fuld version eller en prøveversion.
    • For at bruge den fulde version af programmet skal du bruge et serienummer til Photoshop Elements. Brug for hjælpmed at findedit serienummer? Logind påLog på Mit Adobe for at finde serienumrene til dine registrerede produkter.
      Eller se Find et serienummer.
    • Hvis du ikke har et serienummer, kan du installere produktet og prøve det gratis i en begrænset periode.
  • Kontrollér, at systemet opfylder kravene for Photoshop Elements-produkter.
  • Problemer? Få hjælp fra vores softwareeksperter.

Photoshop Elements 2018

Windows macOS

Download 64-bit (2,6 GB)

Sprog: Tjekkisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Download (2,6 GB)

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Photoshop Elements 15

Windows macOS

Download 64-bit (1,8 GB)

Sprog: Tjekkisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Download (1,8 GB)

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Photoshop Elements 14

Windows macOS

Download 32-bit (1,3 GB)

Download 64-bit (1,4 GB)

Sprog: Tjekkisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Download (1,4 GB)

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Download af tidligere versioner af Photoshop Elements

Oplysninger om at downloade Photoshop Elements 13 eller tidligere findes under Download Photoshop Elements | 13, 12 eller tidligere.

Installation af Photoshop Elements

Når du har downloadet installationsprogrammet, kan installere produktet ved at følge anvisningerne i Installation af Photoshop Elements.