Download Adobe Photoshop Elements | 2021, 2020

Download installationsprogrammer til Adobe Photoshop Elements 2021 og 2020.

Læs dette, inden du downloader

Adobe Photoshop Elements 2021

Windows

macOS

Download 64-bit

Sprog: Tjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, spansk og svensk

Download

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Bemærk:

Bevar tilslutningen til internettet, indtil Photoshop Elements er fuldstændig installeret på systemet.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at downloade filen, skal du prøve følgende:

• Prøv at downloade installationsprogrammet med en anden browser.
  • Højreklik på knappen Download, og åbn linket i en ny fane.

Adobe Photoshop Elements 2020

Windows

macOS

Download 64-bit (3,4 GB)

Sprog: Tjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Download (3,1 GB)

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Bemærk:

Hvis du har problemer med at downloade filen, skal du prøve følgende:

• Prøv at downloade installationsprogrammet med en anden browser.
  • Højreklik på knappen Download, og åbn linket i en ny fane.

Kan du ikke se din version?

Installer Adobe Photoshop Elements

Når du har downloadet installationsprogrammet, kan installere produktet ved at følge anvisningerne i Installation af Photoshop Elements.