Download installationsprogrammer til Photoshop Elements 2019 og 2018.

Læs dette, inden du downloader

• Installationsfilerne bruges til at installere Photoshop Elements på computeren, hvorefter programmet enten kan bruges som en fuld version eller en prøveversion.
    • For at bruge den fulde version af programmet skal du bruge et serienummer til Photoshop Elements. Har du brug for hjælp med at finde dit serienummer? Log på Mit Adobe for at finde serienumrene til dine registrerede produkter.
      Eller se Find et serienummer.
    • Hvis du ikke har et serienummer, kan du installere produktet og prøve det gratis i en begrænset periode.
  • Kontrollér, at systemet opfylder kravene for Photoshop Elements-produkter.
  • Problemer? Få hjælp fra vores softwareeksperter.

Photoshop Elements 2019

Windows macOS

Download 64-bit (2,9 GB)

Sprog: Tjekkisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Download (2,8 GB)

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Photoshop Elements 2018

Windows macOS

Download 64-bit (2,6 GB)

Sprog: Tjekkisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Download (2,6 GB)

Sprog: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Kan du ikke se din version?

Installation af Photoshop Elements

Når du har downloadet installationsprogrammet, kan installere produktet ved at følge anvisningerne i Installation af Photoshop Elements.