Med Photoshop Elements kan du skabe magi med dine fotos. Du kan have mere end én version af Photoshop Elements installeret på computeren, så det er ikke nødvendigt at afinstallere tidligere versioner.

Hvis du har produktboksen, kan du installere softwaren fra dvd'en. Du kan også downloade Photoshop Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det.

Installer fra dvd

Før du begynder

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et dvd-drev (ikke et cd-drev) tilsluttet computeren, før du begynder installationen. Sæt dvd'en i drevet, og følg vejledningen.

Bemærk: Hvis computeren ikke har et dvd-drev, kan du downloade Photoshop Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det. Du kan finde flere oplysninger under Hent og installer fra Adobe-webstedet.

• Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Find serienummeret. Serienummeret er placeret nederst på dvd-hylsteret. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du finder serienummeret, under Find dit serienummer. Hvis du har en indløsningskode, kan du konvertere indløsningskoden til et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder

Installer Photoshop Elements (Windows)

1. Indsæt Adobe Photoshop Elements 2019-dvd'en i din computer.

2. Klik på Installer Photoshop Premiere Elements i dialogboksen Adobe Photoshop Elements.

Adobe Photoshop Elements 2019
    Installer Adobe Photoshop Elements 2019

Bemærk:

Hvis du lukker dialogboksen, eller hvis sikkerhedsindstillingerne på computeren ikke tillader automatisk afspilning, skal du gennemse dvd'en ved hjælp af Windows Explorer og dobbeltklikke på Setup.exe. Hvis der vises nogen sikkerhedsadvarsler, skal du klikke på Ja.

3. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

4. Tekst til trin

På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Photoshop Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

5. På Adobe Photoshop Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

Licensér softwaren

Installer Photoshop Elements (macOS)

1. Indsæt Adobe Photoshop Elements 2019-dvd'en i din computer.

2. Klik på Adobe Photoshop Premiere Elements 2019 i dialogboksen Photoshop Elements 2019.

3. Gå til Adobe Photoshop Elements 2019 > Install.app, og start installationsprogrammet.

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.

4. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

5. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Photoshop Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

6. På Adobe Photoshop Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

Licensér softwaren

Hent og installer fra Adobe-webstedet

Før du begynder

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et gyldigt Adobe ID.
  • Deaktiver blokering af pop op-vinduer i browseren.
  • Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Sørg for, at du har et gyldigt serienummer til Photoshop Elements.
  • Sørg for, at du har forbindelse til internettet, indtil installationen er fuldendt.

Download Photoshop Elements

1. Åbn siden til download af Adobe Photoshop Elements i browseren.

2. Log ind med dit Adobe ID.

Hvis du ikke har et Adobe ID, kan du oprette det på siden Opret et Adobe ID.

3. Vælg platform og sprog til download.

4. Klik på Download.

Installer Photoshop Elements (Windows)

1. Åbn den Adobe Photoshop Elements-installationsfil, du hentede fra Adobe-webstedet.

2. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

3. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Photoshop Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

4. På Adobe Photoshop Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

Licensér softwaren

Installer Photoshop Elements (macOS)

1. Åbn den Adobe Photoshop Elements-installationsfil, du hentede fra Adobe-webstedet.

Bemærk:

Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.

2. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og derefter klikke på Log ind.

3. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger
    Installationsindstillinger

Adobe Photoshop Elements 2019 åbner, når installationen er fuldendt.

4. På Adobe Photoshop Elements 2019-skærmen skal du klikke på Licensér software og angive serienummeret.

Licensér softwaren

Konverter en testversion til en fuld version

Når du åbner Photoshop Elements, vil en skærme vise det antal dage, der er tilbage af din prøveperiode. På denne skærm kan du bruge valgmuligheden Licensér denne software for at konvertere testversionen til en fuld version.

Licensér softwaren

Brug det serienummer, du har modtaget, for at konvertere testversionen til en fuld version. Serienummeret starter med 1057. Du modtager serienummeret afhængigt af købstypen:

• Fra Adobe-webstedet: Når du køber Photoshop Elements, modtager du serienummeret i en e-mail fra Adobe. Se efter emnelinjen "Dit serienummer" eller "Dine serienumre" i dine e-mails.
  • Dvd: Du kan finde serienummeret på bagsiden af dvd-coveret. Hvis du har et hylster til softwaren, kan serienummeret være på hylsteret i stedet.

Foretag fejlfinding i forbindelse med installation