Med Photoshop Elements kan du skabe magi med dine fotos. Du kan have mere end én version af Photoshop Elements installeret på computeren. Så det er ikke nødvendigt at afinstallere tidligere versioner.

Installer fra dvd

Før du begynder

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et dvd-drev (ikke et cd-drev) tilsluttet computeren, før du begynder installationen. Sæt dvd'en i drevet, og følg vejledningen.

Bemærk: Hvis computeren ikke har et dvd-drev, kan du downloade Photoshop Elements fra Adobe-webstedet og derefter installere det. Du kan finde flere oplysninger under Hent og installer fra Adobe-webstedet.

• Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Find serienummeret. Serienummeret er placeret nederst på dvd-hylsteret. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder serienummeret, i Find serienummeret til dit Elements-produkt. Hvis du har en indløsningskode, kan du konvertere indløsningskoden til et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder

Installer Photoshop Elements

1. Indsæt Adobe Photoshop Elements 2021-dvd'en i din computer.

2. I dialogboksen Adobe Photoshop Elements 2021 skal du klikke på Installer Adobe Photoshop Elements 2021

Adobe Photoshop Elements 2020
    Installer Adobe Photoshop Elements 2021

Bemærk:

Hvis du lukker dialogboksen, eller hvis sikkerhedsindstillingerne på din computer ikke tillader automatisk afspilning, skal du gennemse dvd'en ved hjælp af Windows Stifinder og dobbeltklikke på Setup.exe i Adobe Photoshop Elements 2021-mappen. Hvis der vises sikkerhedsadvarsler, skal du klikke på Ja.

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• macOS: Gå til Adobe Photoshop Elements 2021 > Install.app, og start installationsprogrammet. Indtast adgangskoden til systemet, hvis du bliver bedt om det.
    • Windows: (valgfrit) Hvis du lukker dialogboksen, eller hvis sikkerhedsindstillingerne på din computer ikke tillader automatisk afspilning, skal du gennemse dvd'en ved hjælp af Windows Explorer og dobbeltklikke på Setup.exe i Adobe Photoshop Elements 2021-mappen. Hvis der vises sikkerhedsadvarsler, skal du klikke på Ja.
  4. Log ind med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

5. Klik på Fortsæt på det næste skærmbillede, der vises.

Klik på Fortsæt
  6. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger skærm
    Installationsindstillinger
  7. Klik på Photo Editor på det viste skærmbillede.

Installer Photo Editor
    Installer Photo Editor
  8. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Log ind
    Log ind med dit Adobe ID
  9. Klik på Aktivér nu på velkomstskærmen.

Aktivér nu
    Klik på Aktivér nu
  10. Indtast serienummeret på det næste skærmbillede, og klik på Næste.

Serienummer
    Indtast serienummeret

Adobe Photoshop Elements 2021 starter.

Bemærk:

Kan du ikke finde dit serienummer? Se Find serienummeret til dit Elements-produkt for yderligere information.

Anvend en indløsningskode? Konverter din indløsningskode for at få et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder.

Hent og installer fra Adobe-webstedet

Før du begynder

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger.
  • Brug den nyeste version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Sørg for, at du har et gyldigt Adobe ID.
  • Deaktiver blokering af pop op-vinduer i browseren.
  • Deaktiver midlertidigt firewalls, antivirussoftware og sikkerhedssoftware fra tredjeparter. Ved at deaktivere dem fremskyndes installationsprocessen.
  • Sørg for, at du har et gyldigt serienummer til Photoshop Elements.
  • Sørg for, at du har forbindelse til internettet, indtil installationen er fuldendt.

Download Photoshop Elements

1. Åbn siden til download af Adobe Photoshop Elements i browseren.

2. Log ind med dit Adobe ID.

Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på knappen opret Adobe-ID.

3. Vælg platform og sprog til download.

4. Klik på Download.

Installer Photoshop Elements

1. Åbn den Adobe Photoshop Elements-installationsfil, du hentede fra Adobe-webstedet.

2. Log ind med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

3. Klik på Fortsæt på det næste skærmbillede, der vises.

Klik på Fortsæt
  4. På skærmen Installationsindstillinger skal du gøre følgende og klikke på Fortsæt:

• Vælg sprog
    • Angiv installationsplaceringen
    Installationsindstillinger skærm
    Installationsindstillinger
  5. Klik på Photo Editor på det viste skærmbillede.

Installer Photo Editor
    Installer Photo Editor
  6. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Log ind
    Log ind med dit Adobe ID
  7. Klik på Aktivér nu på velkomstskærmen.

Aktivér nu
    Klik på Aktivér nu
  8. Indtast serienummeret på det næste skærmbillede, og klik på Næste.

Indtast serienummeret
    Indtast serienummeret

Adobe Photoshop Elements 2021 starter.

Bemærk:

Kan du ikke finde dit serienummer? Se Find serienummeret til dit Elements-produkt for yderligere information.

Anvend en indløsningskode? Konverter din indløsningskode for at få et serienummer. Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til indløsningskoder.

Konverter en testversion til en fuld version

Når du åbner Photoshop Elements, vises et skærmbillede med det antal dage, der er tilbage af din prøveperiode.

Køb nu

Klik på Køb nu, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at konvertere din testversion til en fuld version.

Brug det serienummer, du har modtaget, for at konvertere testversionen til en fuld version. Serienummeret starter med 1057. Du modtager serienummeret afhængigt af købstypen:

• Fra Adobe-webstedet: Når du køber Photoshop Elements, modtager du serienummeret i en e-mail fra Adobe. Se efter emnelinjen "Dit serienummer" eller "Dine serienumre" i dine e-mails.
  • Dvd: Du kan finde serienummeret på bagsiden af dvd-coveret. Hvis du har et hylster til softwaren, kan serienummeret være på hylsteret i stedet.

Bemærk:

Et serienummer har 24 cifre og adskiller sig fra en indløsningskode, der er alfanumerisk. Konverter din indløsningskode for at få et serienummer

Foretag fejlfinding i forbindelse med installation