Gå ind på Kopiér indhold fra PDF-filer for at kopiere bestemte billeder eller øjebliksbilleder af sideområder.

Jeg kan ikke se billeder i en PDF-fil

1. Åbn dialogboksen Indstillinger, og vælg kategorien Sidevisning.

2. Vælg Vis store billeder i Sideindhold og -oplysninger.

Bemærk:

Hvis du har valgt indstillingen ovenfor, viser Reader store billedfiler som grå bokse, hvilket gør visning og rulning hurtigere.

Flyt eller roter 3D-modeller

3D-værktøjslinjen vises, når du klikker på en 3D-model. Du kan også højreklikke på 3D-modellen og vælge Værktøjer for at få vist alle de 3D-navigationsværktøjer, der er tilgængelige i Reader DC.

Analysér objekter, målinger eller geospatial placering

Acrobat Reader DC indeholder analyseindstillinger, der giver dig mulighed for at se metadata for bestemte objekter, måle dem eller interagere med geospatiale data.

Få flere oplysninger om følgende emner i Acrobat Hjælp: