Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg DPS?

Hvis du vil installere det komplette sæt værktøjer til Digital Publishing Suite (DPS), skal du vælge Hjælp > Opdateringer i InDesign. Du kan få flere oplysninger, herunder direkte link til download og hjælp til almindelige problemer i forbindelse med installationen, i Installation af DPS-værktøjer.

Hvorfor kan DPS ikke installeres?

Du kan få hjælp til almindelige problemer i forbindelse med installationen i Installation af DPS-værktøjer.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Almindelige spørgsmål

Hvorfor vises Folio Builder-panelet ikke i den nyeste version af InDesign?

Folio Builder-panelet findes ikke i InDesign CC 2015 og nyere versioner. Der findes flere oplysninger i blogindlægget DPS og InDesign CC 2015 og artiklen Installation af DPS-værktøjer.

Kan jeg få hjælp til problemer med Folio Builder?

Du kan se, hvordan du retter nogle almindelige fejl i Folio Builder, i Fejlfinding til Folio Builder.

Hvordan kan jeg se forhåndsvisninger af folioer på en enhed?

Installer først fremviseren på enheden. Søg efter "content viewer" i appbutikken for enheden. Du kan få flere oplysninger i Forhåndsvisning af folioer og artikler.

Hvorfor kan jeg ikke se en forhåndsvisning med fremviseren på computeren?

Adobe Content Viewer for Desktop understøttes ikke længere. Brug i stedet appen Adobe Content Viewer til at vise indhold fra en mobilenhed. Se Installation af DPS-værktøjer.

Hvor finder jeg flere tekniske oplysninger?

Gå ind på Digital Publishing Suite Developer Center, hvor der findes et udvalg af værktøjer og ressourcer. Du kan få hjælp til at komme i gang og oplysninger om fremgangsmåder i hjælpen til Digital Publishing Suite.