Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan køber og installerer jeg FrameMaker Publishing Server?

Du kan købe en version af FrameMaker Publishing Server med eller uden abonnement i Adobe Store. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til download og installation af appen, når du har købt den, under Download og konfiguration i brugerhåndbogen til FrameMaker Publishing Server. Du kan få flere oplysninger om købsmulighederne under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker Publishing Server.

Hvorfor kan FrameMaker Publishing Server ikke downloades?

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af FrameMaker Publishing Server og andre Adobe-apps.

Kan jeg downloade en prøveversion af FrameMaker Publishing Server?

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra FrameMaker Publishing Server-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere FrameMaker Publishing Server på flere computere?

For hver licens til FrameMaker Publishing Server kan du installere softwaren på et par kerner i en fysisk eller virtuel maskine. Du kan få flere oplysninger om de kernebaserede priser på FrameMaker Publishing Server under Ofte stillede spørgsmål om FrameMaker Publishing Server.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butik | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversion af FrameMaker Publishing Server (2019-udgaven) til et abonnement. Du skal bare vælge abonnementsmuligheden, når du lægger produktet i indkøbskurven i Adobe Store. Du kan også vælge at opdatere en enkeltstående version (uden abonnement).

Hvordan annullerer jeg mit abonnement? Kan jeg stadig bruge den software, jeg har?

Du kan annullere dit abonnement via din kontoside på adobe.com eller ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet.

Almindelige opgaver

Hvordan planlægger jeg en udgivelsesopgave?

Se Planlægning for at finde ud af, hvordan du opretter en tidsplan for tilbagevendende opgaver.

Hvordan kan jeg overvåge status for opgaver?

Brug FrameMaker Publishing Server-kontrolpanelet til at oprette, planlægge og overvåge opgaver.

Kan jeg genbruge udgivelsesopgaver?

Ja. Med skabeloner og forudindstillinger er det nemt at genbruge opgaver. Du kan se denne korte video, hvis du vil vide mere.

Jeg har brug for oplysninger om FrameMaker Publishing Server-API'er.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære underfora