Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Når jeg klikker på Kontakt os, kan jeg ikke logge på eller finde mit produkt på listen. Hvordan kontakter jeg support?

Hvis Adobe Presenter Video Express ikke ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Hvad er årsagen til lav billedkvalitet i Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express kræver en del processorkraft for at kunne optage video fra skærmen og webkameraet samtidigt. Det er især krævende at optage videofeedet fra den mødedeltager, der holder præsentationen. Hvis der ikke er nok processorkraft, vil Presenter skifte til en lavere videokvalitet. Du kan få flere oplysninger i fejlfinding og support

Hvilke muligheder for indholdsudgivelse er der i Presenter Video Express?

Du kan gemme indhold optaget i Adobe Presenter Video Express som HTML5 eller MP4 og udgive det på førende LMS-tjenester og websteder til videodeling som YouTube eller Vimeo. Du kan få flere oplysninger i Udgivelse af video

Hvorfor har præsentationerne grove detaljer, når jeg anvender et side-om-side-layout i Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express bruger visse funktioner på computerens grafikkort til at forbedre billedkvaliteten i side-om-side-layout. Præsentationen vises i lavere kvalitet og kan virke uskarp, hvis grafikkortet ikke opfylder minimumskravene for Adobe Presenter Video Express. Du kan få flere oplysninger i afsnittet Præsentationen vises med grove detaljer i side-om-side-layout i fejlfinding og support

Hvad er forskellen mellem Presenter og Presenter Video Express?

Presenter Video Express gør det muligt at optage indhold ved hjælp af et webkamera eller en skærm eller både webkamera og skærm. Presenter-værktøjet bruges til at omdanne almindelige PowerPoint-dias til ægte eLearning-materiale med interaktivt indhold og quizzer.

Download og installer

Hvordan køber og installerer jeg Presenter Video Express?

Du kan købe en version af Presenter Video Express med eller uden abonnement. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til  download og installation af appen, når du har købt den, i Find downloadede apps og filer.

Hvorfor kan Presenter Video Express ikke downloades?

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af Presenter Video Express og andre Adobe-programmer.

Kan jeg downloade en prøveversion af Presenter Video Express?

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra siden Adobe Downloads. Du skallogge påmed dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Læs disseenkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log inddin Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på fanen Sikkerhed & privatliv, og klik så på Skift underadgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butikken | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversion af Presenter Video Express til et abonnement. Du skal bare vælge abonnementsmuligheden på Adobe Presenter Video Express-siden. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om Presenter Video Express.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement? Kan jeg stadig bruge den software, jeg har?

Du kan annullere dit abonnement ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer under Ofte stillede spørgsmål om Presenter Video Express.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora