Fejlfinding og hjælp

Nogle gange vises Presenter-båndet ikke i PowerPoint, selvom pluginet er installeret. Du kan rette fejlen ved at fjerne og derefter tilføje Presenter-pluginet igen.

På listen over mest udbredte problemer i Presenter 11 kan du se, om der er en løsning på problemet.

Captivate hjælper dig med at oprette forskellige typer indhold til e-læring og mobillæring uden programmering.Presenterer et enkelt værktøj, som du kan bruge til at producere videoer til træning og uddannelse.Lær mere om Adobe Presenter.

Presenter-mobilappen er blevet udfaset, fordi det er blevet nemt at vise HTML5-indhold i browsere.

Du kan købe en version af Presenter med eller uden abonnement. Du skallogge påmed dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne gennemføre købet og downloade produktet. Du kan få hjælp til download og installation af appen, når du har købt den, i Find downloadede apps og filer.

Find ud af, hvordan du løser problemer ved download af Presenter og andre Adobe-apps.

Ja! Du kan downloade en prøveversion fra siden Adobe Downloads. Du skallogge påmed dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde detaljerede anvisninger i denne artikel om installation af prøveversioner.

Læs disse enkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Log inddin Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på fanen Sikkerhed & privatliv, og klik så på Skift underadgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan opdatere dine kreditkortoplysninger fra din kontoside på adobe.com. Se Betaling i Adobe-butikken | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Du kan konvertere en prøveversion af Presenter 11 til et abonnement. Du skal bare vælge abonnementsmuligheden på Adobe Presenter-siden. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om Presenter.

Du kan annullere dit abonnement ved at kontakte Adobe Support. Hvis du annullerer inden for 14 dage, bliver hele beløbet refunderet. Ellers modtager du en regning, der svarer til 50 % af den resterende abonnementsperiode. Du kan ikke bruge din abonnementssoftware, når du har annulleret abonnementet. Du kan få flere oplysninger i Abonnementer og priser under Ofte stillede spørgsmål om Presenter.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora