Kun asennat Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, saat seuraavan virheilmoituksen:

Ongelman ratkaisemiseksi tarvittava Adobe Creative Cloud puuttuu tai on vioittunut. Voit yrittää ratkaista ongelman. Jos ongelma ei ratkea, lataa ja asenna uusi sovellus osoitteesta http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp.

Ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan Creative Cloud

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Creative Cloud -työpöytäsovelluksen korjaaminen

Ratkaise ongelma valitsemalla virhesanomasta Korjaa.

Ratkaisu 2: Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus ja asenna se uudelleen

Ratkaisu 3: Suorita Adobe CC Cleaner Tool

1. Käynnistä Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen nykyasennuksen. Katso Suorita CC Cleaner Tool.

2. Valitse CC Cleaner Tool -työkalusta vaihtoehto 3: Creative Cloud 2017-, 2015-, 2014-, Creative Cloud- ja CS6-tuotteet. Valitse sitten vaihtoehto 1: Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus.

3. Vaihda seuraavien OOBE-kansioiden nimeksi OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Käyttäjät\\AppData\Local\Adobe\OOBE

Mac OS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

Huomautus:

Jos saat virheilmoituksen Tämä kansio on tällä hetkellä käytössä, kun yrität nimetä kansiota uudelleen, toimi seuraavasti:

• Sulje kaikki järjestelmässä käynnissä olevat Adobe-sovellukset.
    • Tarkista, onko jokin seuraavista taustaprosesseista käynnissä ja sulje se:

Creative Cloud, Adobe Desktop Service, CCXProcess, CCLibrary, CoreSync, CoreSync helper, Adobe IPC Broker, armsvc, AGS Service

4. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Ratkaisu 4: Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen uudelleen järjestelmänvalvojan tililtä

Luo uusi paikallinen tili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Windows 8

Windows 7