Kun asennat Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, saat seuraavan virheilmoituksen:

Ongelman ratkaisemiseksi tarvittava Adobe Creative Cloud puuttuu tai on vioittunut. Voit yrittää ratkaista ongelman. Jos ongelma ei ratkea, lataa ja asenna uusi sovellus osoitteesta http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp_fi.

Ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan Creative Cloud

Ratkaisut

Ratkaise ongelma valitsemalla virhesanomasta Korjaa.

1. Käynnistä Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen nykyasennuksen. Katso artikkeli Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun suorittaminen.

2. Valitse Creative Cloud Cleaner Tool -työkalusta vaihtoehto 3: Creative Cloud 2017-, 2015-, 2014-, Creative Cloud- ja CS6-tuotteet. Valitse sitten vaihtoehto 1: Adobe Creative Cloud -tietokonesovellus.

3. Vaihda seuraavien OOBE-kansioiden nimeksi OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Käyttäjät\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

Huomautus:

Jos saat virheilmoituksen Tämä kansio on tällä hetkellä käytössä, kun yrität nimetä kansiota uudelleen, toimi seuraavasti:

• Sulje kaikki järjestelmässä käynnissä olevat Adobe-sovellukset.
    • Tarkista, onko jokin seuraavista taustaprosesseista käynnissä ja sulje se:

Creative Cloud, Adobe Desktop Service, CCXProcess, CCLibrary, CoreSync, CoreSync helper, Adobe IPC Broker, armsvc, AGS Service

4. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Luo uusi paikallinen tili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Windows 8

Windows 7