Käytätkö Creative Suite -tuotteita?

Ongelma: Ristiriidan aiheuttavat prosessit -virhe

Asennettaessa tai päivitettäessä Creative Cloud -sovellusta, kuten esimerkiksi Photoshop CC:tä, Creative Cloud -sovelluksen asennuslokitiedostossa näkyy yksi tai useampi seuraavista viesteistä:

• Poistumiskoodi: 19;
  • Hyötykuormaa <AdobeCode> ei voida asentaa riippuvan toiminnon virheen vuoksi;

Mitä nämä viestit tarkoittavat? Ristiriidan aiheuttavat prosessit ovat estäneet sovelluksen asentamisen.

Katso Ratkaisu 1. Katso ohjeita hiljaisiin (määrälisenssi) asennuksiin kohdasta Ratkaisu 2.

Ratkaisu1: Sulje ristiriidan aiheuttavat prosessit ja sovellukset

Sulje ristiriidan aiheuttavat prosessit ja sovellukset, jotka on mainittu seuraavassa viestissä joka näkyy Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa:

Ristiriidan aiheuttavia prosesseja löydetty asennettaessa Adobe Creative Cloud - sovellusta
Ristiriidan aiheuttavia prosesseja löydetty asennettaessa Creative Cloud -sovellusta

Napsauta sitten Jatka jatkaaksesi sovelluksen asennusta tai päivitystä.

Ratkaisu 2: Määritä hiljainen asennus, jolloin voit jättää prosesseja huomiotta tai keskeyttää ne.

Määritä Creative Cloud -sovellukselle hiljainen asennus, jolloin voit jättää käynnissä olevat prosessit huomiotta.

-tai-

Keskeytä taustalla käynnissä olevat prosessit ennen tuotteen asentamista. Jos haluat lisätietoa, katso Pakettien luominen tai muokkaaminen, ja käytä selaimesi Etsi-ominaisuutta ja etsi hakusanoilla ”ristiriidan aiheuttavat prosessit”.