DPS:n Android-sovellukset ja Samsung-kauppa

DPS:n Android-sovelluksia Samsung-kauppaa varten luovilla asiakkailla on ilmennyt ongelma.

Artikkelissa http://helpx.adobe.com/fi/digital-publishing-suite/kb/publishing-process-android-amazon-mobile.html kuvatun julkaisuprosessin mukaan katseluohjelma näyttää vain vähittäismyyntifoliot, jos tuotteet tunteva kauppa on määritetty.

Samsungin kaupan integrointiin asti asiakkaiden on määritettävä Samsungin foliot maksuttomiksi, jotta he voivat tarkastella niitä.