Jos haluat, että käyttäjät voivat nipistämällä suurentaa artikkelin sisältöä, artikkeleita luotaessa tulee valita PDF-kuvamuoto. Voit määrittää PDF-kuvamuodon vain artikkelia luotaessa. Vuorovaikutteiset peittokuvat eivät enää poista käytöstä nipistystä ja zoomausta.

Lisätietoja on kohdassa DPS:n PDF- ja JPG/PNG-kuvamuotojen ero.

Nipistystä ja zoomausta ei tueta tällä hetkellä tasaisesti vieritettävissä artikkeleissa.

Kun luot tai päivität iOS-katseluohjelmaa, varmista, että valitset Ota PDF-zoomaus käyttöön -asetuksen DPS App Builderissa.

Alkuperäisissä Android-katseluohjelmissa nipistystä ja zoomausta tuetaan kaikissa artikkelimuodoissa, PDF, PNG ja JPEG mukaan lukien. Nipistys ja zoomaus otetaan Android-sovelluksissa automaattisesti käyttöön.

Nipistystä ja zoomausta ei tueta Windows-sovelluksissa.