Asennus epäonnistui. Vaaditaan korotetut oikeudet.

Virhesanoma

Add-onin asennus epäonnistui, sillä se vaatii korotettuja oikeuksia. Lue lisää napsauttamalla tätä ja yritä uudelleen.

Virhekoodi: -175

Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet Add-onien asentamiseen.

Näin voi käydä, jos sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia sovellusten asentamiseen tietokoneeseen tai jos valitsit Ei tai Peruuta, kun sinua pyydettiin antamaan järjestelmänvalvojan salasana. Sinun on annettava tietokoneen järjestelmänvalvojan salasana, jos sitä pyydetään asennuksen aikana.

Ratkaisu

Yritä suorittaa asennus uudelleen. Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit ‑sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna. Napsauta ilmoitusviestiä, kun se tulee näyttöön. Anna tarvittaessa järjestelmänvalvojan salasana ja valitse ilmoitusvalintaikkunassa Kyllä.

Asennus epäonnistui. Add-on ei kelpaa tai se ei ole latautunut kokonaan.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui. Varmista, että Add-on on kelvollinen ja että se on latautunut kokokaan.

Virhekoodi: -201

Ratkaisu

Yritä suorittaa asennus uudelleen. Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui.

Virhesanoma

Add-onin asennus epäonnistui, sillä se on yhteensopimaton asennettujen Adobe-sovellusten kanssa. Perehdy Yhteensopivuus-osaan napsauttamalla tätä.

Virhekoodi: -411

Ratkaisu

Kun sovellus on asennettu, yritä asentaa Add-on uudelleen. Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui. Vaaditaan ylimääräinen Add-on.

Virhesanoma

Add-onin <addon_name> asennus epäonnistui, sillä tämän Add-onin vaatimaa toista Add-onia ei ole asennettu tai otettu käyttöön.

Virhekoodi: -407, -408

Ratkaisu

Lue asennettavan Add-onin kuvaus ja tarkista, mikä Add-on tai mitkä Add-onit on asennettava ensin.

Asenna ensin tarvittava Add-on tai tarvittavat Add-onit ja asenna sitten tämä Add-on uudelleen. Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui. Samanniminen Add-on on jo asennettu.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui, sillä samanniminen Add-on on jo asennettu.

Virhekoodi: -412

Ratkaisu

Tarkista, että asennettu Add-on on se, jonka tarvitset. Jos se on toinen tuote, jolla on sama nimi, ja haluat hankkia Omat Add-onit -sivulla olevan Add-onin, sinun on poistettava asennettuna oleva Add-on ja asennettava se Omat Add-onit -sivulta uudelleen.

Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui. Add-on on jo asennettu.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> epäonnistui, sillä tästä Add-onista on jo asennettu uudempi versio.

Virhekoodi: -418

Ratkaisu

Jos haluat hankkia Omat Add-onit -sivulla olevan version, sinun on poistettava uudempi versio, jonka olet aikaisemmin asentanut, ja asennettava vanhempi versio Omat Add-onit -sivulta.

Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui. Vaaditaan yhteensopiva Creative Cloud -sovellus.

Virhesanoma

Tapaus 1: Add-on on suljettava asennuksen suorittamiseksi loppuun. Lue lisää napsauttamalla tätä.

Tapaus 2: Add-on vaatii sen kanssa yhteensopivan Adobe-sovelluksen sulkemista, jotta asennus voidaan suorittaa loppuun. Lue lisää napsauttamalla tätä.

Virhekoodi: -456

Ratkaisu

Sulje yhteensopivat CC-sovellukset, jotka ovat käynnissä. Asennusta jatketaan automaattisesti muutaman minuutin kuluttua.

Asennus epäonnistui. Creative Cloud -sovelluksia ei ole asennettu.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui, sillä tarvittavia Adobe-sovelluksia ei ole asennettu.

Virhekoodi: -458

Ratkaisu

Asenna vähintään yksi tätä Add-onia tukeva CC-sovellus. Asennusta jatketaan automaattisesti muutaman minuutin kuluttua.

Jos Add-onia ei asenneta sovelluksesta automaattisesti, asenna tämä Add-on Omat Add-onit -sivulta uudelleen.

Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui. Creative Cloud -sovellus ei ole yhteensopiva.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui, sillä se on yhteensopimaton asennettujen Adobe-sovellusten kanssa. Perehdy Yhteensopivuus-osaan napsauttamalla tätä.

Virhekoodi: -459

Ratkaisu

Tarkista tämän Add-onin vaatimukset, ja lataa ja asenna sitten CC-sovelluksesta yhteensopiva versio. Asennusta jatketaan automaattisesti muutaman minuutin kuluttua.

Jos Add-onia ei asenneta sovelluksesta automaattisesti, asenna tämä Add-on Omat Add-onit -sivulta uudelleen. Voit tehdä tämän siirtymällä Omat Add-onit -sivulle, etsimällä Add-onin ja valitsemalla ensin Poista, jos se on jo asennettu. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on suoritettu loppuun, ja valitse sitten Asenna.

Asennus epäonnistui. Tiedoston käyttövirhe.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui, sillä tätä Add-onia asennettaessa tapahtui tiedoston käyttövirhe.

Virhekoodi: -1xx, -2xx

Ratkaisu

Add-on on ehkä vioittunut. Yritä ladata se uudelleen tai pyydä apua Adobe Exchangen verkkofoorumilta.

Asennus epäonnistui. Tietokannan päivittäminen epäonnistui.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui, sillä tietokannan päivittäminen epäonnistui. Lue lisää napsauttamalla tätä.

Virhekoodi: -5xx

Ratkaisu

Pyydä apua Adobe Exchangen verkkofoorumilta.

Asennus epäonnistui. Käyttöoikeuden tarkistaminen verkossa epäonnistui.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui, sillä käyttöoikeuden tarkistaminen verkossa epäonnistui.

Virhekoodi: -6xx

Ratkaisu

Pyydä apua Adobe Exchangen verkkofoorumilta.

Asennus epäonnistui. Yleinen virhe.

Virhesanoma

Add-onin <addon-name> asennus epäonnistui: yleinen virhesanoma. Lue lisää napsauttamalla tätä.

Ratkaisu

Pyydä apua Adobe Exchangen verkkofoorumilta tai tuottajalta.