Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Toukokuusta 2013 alkaen Adobe ei ole enää aktiivisesti kehittänyt Fireworks-ohjelmaa. Aiemman version voi kuitenkin edelleen asentaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta käsin. Katso ohjeet kohdasta Miksi Adobe on lopettanut tietyn sovelluksen kehittämisen?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voit asentaa Fireworksin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan erityyppiset Creative Cloud -jäsenyydet ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit