Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Fireworks ladataan ja asennetaan?

Toukokuusta 2013 alkaen Adobe ei ole enää aktiivisesti kehittänyt Fireworks-ohjelmaa. Aiemman version voi kuitenkin edelleen asentaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta käsin. Katso ohjeet kohdasta Miksi Adobe on lopettanut tietyn sovelluksen kehittämisen?

Miksi Fireworks ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Fireworksin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Fireworksin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan erityyppiset Creative Cloud -jäsenyydet ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit