Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, sisäänkirjautuminen ei onnistu tai tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe Presenter Video Expressiä ei omista yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Minkä takia Presenter Video Expressin videokuvan laatu on huono?

Adobe Presenter Video Express vaatii runsaasti laskentatehoa tallentaakseen sekä näytön että verkkokameran kuvan samanaikaisesti. Erityisesti esittäjän videon tallentaminen on huomattavan vaikeaa. Kun suoritinteho ei riitä, esittäjän videokuvan laatu jää heikoksi. Lisätietoja on kohdassa vianmääritys ja tuki.

Mitä sisällön julkaisemisvaihtoehtoja Presenter Video Express tarjoaa?

Adobe Presenter Video Express -sisältöä voi julkaista HTML5- tai MP4-muodossa yleisiin oppimisen hallintajärjestelmiin ja videosivustoille, kuten YouTubeen tai Vimeoon. Lisätietoja on artikkelissa Videon julkaiseminen.

Miksi esitykset näyttävät rosoisilta, kun käytän Presenter Video Express -ohjelmistossa rinnakkaisasettelua?

Adobe Presenter Video Express käyttää tiettyjä näytönohjainominaisuuksia näyttääkseen kuvat laadukkaasti rinnakkaisasettelussa. Esitys näyttää rosoiselta eivätkä kuvat näy terävästi, jos näytönohjain ei täytä Adobe Presenter Video Expressin vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on Esitykset näyttävät rosoisilta rinnakkaisasettelussa -kohdassa vianmääritys ja tuki -sivulla.

Miten Presenter ja Presenter Video Express eroavat toisistaan?

Presenter Video Expressin avulla voit tallentaa sisältöä verkkokameralla, näytöllä tai sekä verkkokameralla että näytöllä. Presenter-työkalun avulla voit muuntaa PowerPoint-diat vuorovaikutteiseksi eLearning-sisällöksi, joka sisältää resursseja ja kokeita.

Lataaminen ja asentaminen

Miten Presenter Video Express hankitaan ja asennetaan?

Voit ostaa Presenter Video Expressin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso  lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen.

Miksi Presenter Video Express ei lataudu?

Opi ratkaisemaan Presenter Video Expressin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata Presenter Video Expressin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

KirjaudusisäänAdobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Voit muuttaa Presenter Video Expressin kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus Adobe Presenter Video Express -sivulla. Lisätietoja on Presenter Video Expressin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on Presenter Video Expressin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit