Vianmääritys & ohje

Adobe Presenter Video Express vaatii runsaasti laskentatehoa tallentaakseen sekä näytön että verkkokameran kuvan samanaikaisesti. Erityisesti esittäjän videon tallentaminen on huomattavan vaikeaa. Kun suoritinteho ei riitä, esittäjän videokuvan laatu jää heikoksi. Lisätietoja on kohdassa vianmääritys ja tuki.

Adobe Presenter Video Express -sisältöä voi julkaista HTML5- tai MP4-muodossa yleisiin oppimisen hallintajärjestelmiin ja videosivustoille, kuten YouTubeen tai Vimeoon. Lisätietoja on artikkelissa Videon julkaiseminen.

Adobe Presenter Video Express käyttää tiettyjä näytönohjainominaisuuksia näyttääkseen kuvat laadukkaasti rinnakkaisasettelussa. Esitys näyttää rosoiselta eivätkä kuvat näy terävästi, jos näytönohjain ei täytä Adobe Presenter Video Expressin vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on Esitykset näyttävät rosoisilta rinnakkaisasettelussa -kohdassa vianmääritys ja tuki -sivulla.

Presenter Video Expressin avulla voit tallentaa sisältöä verkkokameralla, näytöllä tai sekä verkkokameralla että näytöllä. Presenter-työkalun avulla voit muuntaa PowerPoint-diat vuorovaikutteiseksi eLearning-sisällöksi, joka sisältää resursseja ja kokeita.

Voit ostaa Presenter Video Expressin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso  lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen.

Opi ratkaisemaan Presenter Video Expressin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Kirjaudu Adobe-tilillesi. Valitse Salasana-kohdasta Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Voit muuttaa Presenter Video Expressin kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus Adobe Presenter Video Express -sivulla. Lisätietoja on Presenter Video Expressin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on Presenter Video Expressin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot.

Yhteisö

Suositut liittyvät foorumit