Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, sisäänkirjautuminen ei onnistu tai tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe Presenter omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Miksi Presenter-valintanauha ei näy PowerPointissa?

Joskus Presenter-valintanauha ei näy PowerPointissa, vaikka lisäosa on asennettu. Ongelman ratkaisemiseksi poista ja lisää Presenter-lisäosa uudelleen.

Presenter ei toimi oikein. Mistä löydän ohjeita?

Tarkistamalla Presenter 11:n yleisimpien ongelmien luettelon saat selville, onko ongelmaasi ratkaisua tai tilapäisratkaisua.

Miksi PowerPoint-tiedosto ei muunnu oikein?

Miten Adobe Captivate ja Presenter eroavat toisistaan?

Captivaten avulla voit luoda erilaisia verkko-oppimissisältöjä ja mobiilioppimissisältöjä ilman ohjelmointia.Presenteron yksinkertainen työkalu koulutusvideoiden luomiseen.Lisätietoja Adobe Presenter -ohjelmasta.

Miksi Presenterin mobiilisovellusta ei löydy sovelluskaupasta?

Koska oppijat voivat nyt helposti katsella HTML5-sisältöä selaimissaan, Presenterin mobiilisovellus on lopetettu.

Lataaminen ja asentaminen

Miten Presenter hankitaan ja asennetaan?

Voit ostaa Presenterin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen.

Miksi Presenter ei lataudu?

Opi ratkaisemaan Presenterin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata Presenterin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, sisäänkirjautuminen ei onnistu tai tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe Presenter omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

KirjaudusisäänAdobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Voit muuttaa Presenter 11 -kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus Adobe Presenter -sivulla. Lisätietoja on Presenterin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on Presenterin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit