Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Jos Adobe Presenter omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Joskus Presenter-valintanauha ei näy PowerPointissa, vaikka lisäosa on asennettu. Ongelman ratkaisemiseksi poista ja lisää Presenter-lisäosa uudelleen.

Tarkistamalla Presenter 11:n yleisimpien ongelmien luettelon saat selville, onko ongelmaasi ratkaisua tai tilapäisratkaisua.

Captivaten avulla voit luoda erilaisia verkko-oppimissisältöjä ja mobiilioppimissisältöjä ilman ohjelmointia.Presenteron yksinkertainen työkalu koulutusvideoiden luomiseen.Lisätietoja Adobe Presenter -ohjelmasta.

Koska oppijat voivat nyt helposti katsella HTML5-sisältöä selaimissaan, Presenterin mobiilisovellus on lopetettu.

Lataaminen ja asentaminen

Voit ostaa Presenterin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut sovelluksen, katso lataus- ja asennusohjeita kohdasta Ladattujen sovellusten ja tiedostojen paikantaminen.

Opi ratkaisemaan Presenterin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Voit ladata kokeiluversion Adobe-lataukset-sivulta. KirjaudusisäänAdobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa kokeiluversio. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Jos Adobe Presenter omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Tilienhallinta

KirjaudusisäänAdobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Voit muuttaa Presenter 11 -kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus Adobe Presenter -sivulla. Lisätietoja on Presenterin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää. Lisätietoja on Presenterin usein kysytyissä kysymyksissä kohdassa Tilausten tiedot ja hinnat.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit