Acrobat 64-bits voor ondernemingsgebruikers met Windows

De nieuwste versie van Acrobat is nu beschikbaar voor distributie in ondernemingen op 64-bits Windows-computers. Dit artikel bevat informatie over het geïntegreerde app-installatieprogramma van Adobe en enkele belangrijke procedures om de Adobe-installatie aan te passen.

Waarom Acrobat 64-bits distribueren in ondernemingen?

Om de installatie te stroomlijnen en het appbeheer te vereenvoudigen voor grote ondernemingen, levert Adobe nu een 64-bits geïntegreerd installatieprogramma voor alle talen (MUI) voor Acrobat en Reader. Op deze manier biedt Adobe zowel Acrobat- als Reader-functionaliteit via één installatieprogramma, een gemeenschappelijke standaardinstallatielocatie en een gemeenschappelijk uitvoerbaar bestand en registercomponent.

Dit biedt de volgende voordelen:

• Eén standaardinstallatiepad dat productdistributie en -beheer vereenvoudigt:
    C:\Program Files\Adobe\Acrobat DC
  • Acrobat 64-bits ondersteunt de eenvoudig te beheren methode met licenties voor gedeelde apparaten.
  • Beschikbare functies worden bepaald door de licentie- of activeringsreferenties in plaats van door twee verschillende producten te installeren. Gebruikers met Acrobat-rechten krijgen deze functies wanneer ze zich aanmelden. Andere gebruikers krijgen Reader.
  • Er hoeven niet twee apps te worden geïnstalleerd.
  • De workflows voor automatische en beheerde updates blijven ongewijzigd.

Meer informatie

Acrobat 64-bits gebruiken in de alleen-lezen modus

Als u Acrobat wilt uitvoeren in de Reader-modus zonder dat gebruikers zich hoeven aan te melden, brengt u de volgende registerwijzigingen aan:

1. Open het Windows-register.
  2. Navigeer naar de volgende locatie:
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureLockDown
    1. Voeg de volgende tekenreekswaarde toe:
      "bIsSCReducedModeEnforcedEx"=dword:00000001
    2. Maak de volgende sleutel:
      cIPM
      Voeg daarna de volgende tekenreekswaarde toe onder deze sleutel:
      "bDontShowMsgWhenViewingDoc"=dword:00000000

De bovenstaande registervermeldingen zorgen ervoor dat Acrobat als Adobe Reader wordt uitgevoerd op een 64-bits Windows-computer. Adobe Reader werkt bovendien zonder advertenties.

Automatische upgrade van Acrobat Reader 32-bits naar Acrobat Reader 64-bits stoppen

Als u de 32-bits versie van Acrobat Reader hebt gedistribueerd, gebruikt u de volgende procedure om te voorkomen dat de 32-bits versie van Acrobat Reader automatisch wordt bijgewerkt naar de 64-bits versie. Maak de volgende registersleutel voordat u de applicatie voor het eerst start:

1. Typ RegEdit via Start > Zoeken en druk op Enter. De Register-editor wordt weergegeven.
  2. Blader naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Acrobat Reader\DC\FeatureLockDown.
  3. Maak de volgende sleutel:
    Sleutel: bUpdateToSingleApp
    Gegevenstype: REG_DWORD
    Standaardwaarde: 0
  4. Sluit de Register-editor.

Belangrijk:

Hoewel de bovenstaande registerwijzigingen de automatische upgrade naar Acrobat 64-bits stoppen, kan de upgrade nog steeds worden uitgevoerd als Acrobat op de computer is geïnstalleerd via:

• De Creative Cloud desktop-app.
  • Een pakket met Acrobat.

Kan ik de 32-bits versie van Adobe Acrobat of Adobe Reader downloaden en installeren op een 64-bits Windows-computer?

Acrobat downloaden en installeren

U kunt de pakketworkflow in de Adobe Admin Console niet gebruiken om de 32-bits versie van Acrobat te distribueren op een 64-bits computer. Als u echter een reden hebt om de 32-bits versie van Acrobat te installeren op een 64-bits computer, downloadt u het 32-bits installatieprogramma. Volg daarna de installatiestappen in dit artikel.

Adobe Reader downloaden en installeren

Als u Adobe Reader 32-bits moet installeren op een 64-bits Windows-computer:

1. Ga naar deze pagina.
  2. Klik op Meer downloadopties.
  3. Let erop dat de 64-bits versie niet is geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Versie.
  4. Klik op Acrobat Reader downloaden.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online