Producten en licenties in VIP-contracten toevoegen (ondernemings- en teamproducten)

Als u een VIP-contract beheert, kunt u extra producten en licenties rechtstreeks vanuit de Admin Console aanschaffen. Hierna hebben uw gebruikers onmiddellijk toegang tot deze producten.

Opmerking:

Als u geen VIP-contract hebt, kunnen er alleen rechtstreeks via uw accountbeheerder extra aankopen worden gedaan. Neem contact op met uw accountbeheerder of, als u meer hulp nodig hebt, bel met de klantenservice van Adobe op telefoonnummer 1-800-833-6687.

Extra producten aanschaffen

Voer de volgende stappen uit om extra producten voor uw VIP-contracten aan te schaffen (ondernemings- en teamproducten):

1. Meld u aan bij de Admin Console en ga naar Overzicht of Accounts.

2. Klik op Producten toevoegen.

3. Kies in het scherm Producten toevoegen een type lidmaatschap in de vervolgkeuzelijst Type lidmaatschap.

Opmerking:

Als u Ondernemingen (ETLA) kiest, wordt het volgende bericht weergegeven:

Ondernemingsproducten (ETLA) aanschaffen

Als u Onderneming (VIP) of Team (VIP) kiest, worden de producten die al door uw organisatie zijn gekocht voor het geselecteerde lidmaatschap, boven aan de lijst weergegeven, gevolgd door de lijst met beschikbare producten.

4. Voeg voor het geselecteerde lidmaatschap licenties aan uw bestaande producten toe. Of voeg licenties toe aan beschikbare producten. Als u licenties aan beschikbare producten toevoegt, worden deze producten ook aan uw lidmaatschap toegevoegd.

Producten toevoegen aan het geselecteerde lidmaatschap
  5. Nadat u de opties (voor het huidige lidmaatschap) hebt geselecteerd, klikt u op Volgende.

Let op:

U kunt tijdens het kiezen van producten en licenties niet overstappen naar een ander lidmaatschap.

Als u wel overstapt, gaan de licentieselecties verloren
  6. Als u al een inkoopordernummer hebt, kunt u ook dit nummer invoeren wanneer u uw order controleert.

Inkoopordernummer invoeren

Opmerking:

Het invoeren van een inkoopordernummer in deze stap is optioneel. Dit geeft u de mogelijkheid om producten aan te vragen en ze onmiddellijk te gebruiken. U moet echter nog steeds contact met uw accountbeheerder opnemen om de aankoop te voltooien.

7. Voeg indien nodig meer producten toe aan uw huidige order.

8. Klik na controle van uw order op Bestelling verzenden.

U kunt eindgebruikers in uw organisatie nu toestaan om de producten te gebruiken die u hebt toegevoegd.

Extra licenties aanschaffen

Als u VIP-contracten (ondernemings- en teamproducten) beheert in uw organisatie, kunt u licenties aan de bestaande producten in uw organisatie toevoegen.

Voer de volgende stappen uit om extra licenties voor uw VIP-contracten aan te schaffen:

1. Meld u aan bij de Admin Console en ga naar Producten.

Er wordt een lijst weergegeven met alle Adobe-productlidmaatschappen waarvoor u de beheerder bent.

2. Klik op het product waaraan u licenties wilt toevoegen.

3. Klik op Licenties toevoegen

4. Klik in het scherm Licenties toevoegen op het vereiste aantal licenties voor het geselecteerde product.

Licenties toevoegen voor het geselecteerde product

Als u al een inkoopordernummer hebt, voert u dit nummer in deze stap in.

Opmerking:

Het invoeren van een inkoopordernummer in deze stap is optioneel. Dit geeft u de mogelijkheid om licenties aan te vragen en ze onmiddellijk te gebruiken. U moet echter nog steeds contact met uw accountbeheerder opnemen om de aankoop te voltooien.

5. Klik op Aankoop autoriseren.

Via deze workflow kunt een product of licentie aanvragen met de toezegging te betalen binnen 60 dagen nadat u het verzoek hebt geplaatst. Nadat het aankoopverzoek is geplaatst, biedt Adobe direct toegang tot de producten en licenties. Zie Naleving van aankoopverzoek voor meer informatie.

U kunt eindgebruikers in uw organisatie nu toestaan om de licenties te gebruiken die u hebt toegevoegd.