Amazon-klanten: download Photoshop Elements 2018- en Premiere Elements 2018-installatieprogramma's voor Mac.

Lezen voordat u gaat downloaden

Hieronder vindt u een lijst met alles wat u moet weten voordat u Photoshop Elements 2018 en Premiere Elements 2018 downloadt.

• U hebt het serienummer nodig dat door Amazon is verstrekt, om Photoshop Elements 2018 en Premiere Elements 2018 te installeren. Zorg dat u het serienummer bij de hand hebt voordat u de download start.
  • U kunt uw serienummer ophalen via de bibliotheek Your Games and Software op Amazon.com.
  • Zorg ervoor dat uw systeem aan de minimale systeemvereisten voor Photoshop Elements 2018 of Premiere Elements 2018 voldoet.
  • Hebt u problemen? Vraag hulp aan onze community-experts.

Photoshop Elements 2018

Downloadkoppeling Taal
Downloaden (2.6 GB) Engels

Premiere Elements 2018

Downloadkoppeling Taal
Downloaden (2.7 GB) Engels