Acrobat 2020 downloaden

Download hieronder het installatieprogramma voor Acrobat Pro 2020 of Standard 2020. U hebt het serienummer nodig om de installatie te voltooien. (Klik op de toepasselijke koppeling hierboven voor meer hulp bij het installeren.)

Als u serienummers voor uw geregistreerde producten zoekt, raadpleegt u Uw serienummer vinden.

Installatieprogramma voor Acrobat Pro 2020

Voor Windows Voor Mac OS (v10.15 en hoger)

Downloaden (717 MB, zip-bestand met meertalig installatieprogramma*)
Downloaden (661 MB, meertalig installatieprogramma*)
Voor Mac OS (v10.14)
Downloaden (661 MB, meertalig installatieprogramma*)
Voor Mac OS (v 10.13)
Downloaden (660 MB, meertalig installatieprogramma*)

Installatieprogramma voor Acrobat Standard 2020

Voor Windows

Voor Mac OS

Downloaden (717 MB, zip-bestand met meertalig installatieprogramma*)

Niet beschikbaar

UE Engels

IE Engels

Frans

Frans (Canadees)

Duits

Japans

Spaans

NA Spaans

Italiaans

Nederlands

Zweeds

Chinees traditioneel

Koreaans

Tsjechisch

Pools

Russisch

Installatie-instructies

Voor Windows

Voor macOS

1. Download het zip-bestand en kopieer het naar een map op uw computer.
  2. Pak het zip-bestand uit.
  3. Navigeer naar het bestand Setup.exe.
    Als u het zip-bestand bijvoorbeeld naar uw Adobe-map op uw bureaublad hebt gekopieerd en uitgepakt, is de maphiërarchie:
    C:Users<gebruikersnaam>Desktop/Adobe/Acrobat_2020_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe

4. Dubbelklik op het bestand Setup.exe om de installatie te starten.
  5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
Opmerking: Voer het bestand Setup.exe niet uit vanuit het zip-bestand met het installatieprogramma. Dit kan fouten veroorzaken tijdens de installatie.
  1. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand om het volume van het Acrobat-installatieprogramma te koppelen.
  2. Open het gekoppelde volume van het Acrobat-installatieprogramma.
  3. Navigeer naar Acrobat installer.pkg in het volume en voer het uit.
  4. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online