Acrobat 2020 downloaden

Klik op de gepaste downloadlink hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat de download is voltooid, volgt u de installatie-instructies hieronder om het installatieproces te starten. (Klik op de toepasselijke link hierboven voor overige hulp bij downloaden en installeren.)

Acrobat Pro 2020

Voor Windows Voor Mac OS (v10.14 en hoger)
Downloaden (688 MB, zip-bestand met meertalig installatieprogramma*)
Downloaden (661 MB, meertalig installatieprogramma*)
Voor Mac OS (v 10.13)
Downloaden (660 MB, meertalig installatieprogramma*)

Acrobat Standard 2020

Voor Windows

Voor Mac OS

Downloaden (688 MB, zip-bestand met meertalig installatieprogramma*)

Niet beschikbaar

UE Engels

IE Engels

Frans

Frans (Canadees)

Duits

Japans

Spaans

NA Spaans

Italiaans

Nederlands

Zweeds

Chinees traditioneel

Koreaans

Tsjechisch

Pools

Russisch

Installatie-instructies

Voor Windows

Voor Mac OS

1. Download het zip-bestand en kopieer het naar een map op uw computer.
  2. Pak het zip-bestand uit.
  3. Navigeer naar het bestand Setup.exe.
    Als u bijvoorbeeld het zip-bestand naar uw Adobe-map op uw bureaublad hebt gekopieerd en uitgepakt, is de maphiërarchie: C:Users<user name>DesktopAcrobat_2020_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe
  4. Dubbelklik op het bestand Setup.exe om de installatie te starten.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
Opmerking: Voer het bestand Setup.exe niet uit vanuit het zip-bestand met het installatieprogramma. Dit kan fouten veroorzaken tijdens de installatie.

1. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand om het volume van het Acrobat-installatieprogramma te koppelen.
  2. Open het gekoppelde volume van het Acrobat-installatieprogramma.
  3. Navigeer naar Acrobat DC installer.pkg in het volume en voer het uit.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.