Wanneer u Photoshop probeert te openen na de upgrade naar Windows 10, treedt de volgende fout op: 'Het programma kan niet worden gestart omdat MSVCR110.dll ontbreekt op uw computer. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen.'

Oplossing

Van Microsoft:

Deze fout wordt weergegeven wanneer u software uitvoert waarvoor Microsoft Visual C++ Redistributable 2012 vereist is. Het herdistribueerbare onderdeel kan eenvoudig worden gedownload van de Microsoft-website als x86- of x64-editie. Afhankelijk van de software die u wilt installeren, moet u de 32- of 64-bits versie installeren.

Raadpleeg de volgende link: Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2012 Update 4 downloaden