Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', kan ik me niet aanmelden of wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe Presenter eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Waarom is het Presenter-lint niet in PowerPoint aanwezig?

Soms wordt het Presenter-lint niet in PowerPoint weergegeven, zelfs wanneer de plug-in is geïnstalleerd. U kunt dit probleem oplossen door de Presenter-plug-in te verwijderen en weer toe te voegen.

Presenter werkt niet correct. Waar kan ik hulp krijgen?

Controleer de lijst met belangrijkste problemen in Presenter 11 om te zien of er een (tijdelijke) oplossing is voor uw probleem.

Waarom wordt mijn Powerpoint-bestand niet correct geconverteerd?

Wat is het verschil tussen Adobe Captivate en Presenter?

Met Captivate kunt u verschillende soorten inhoud voor eLearning en mobiele apparaten maken zonder te programmeren.Presenteris een eenvoudig gereedschap waarmee u video's kunt maken voor training en onderwijs. Kom meer te weten over Adobe Presenter.

Waar kan ik de Presenter Mobile-app in de app store vinden?

Omdat beginnende gebruikers nu eenvoudig HTML5-inhoud in hun browsers kunnen weergeven, is de Presenter Mobile-app niet meer beschikbaar.

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Presenter kopen en installeren?

U kunt Presenter met of zonder abonnement kopen. Meld uaanmet uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop.

Waarom wordt Presenter niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij Presenter en andere Adobe-apps.

Kan ik een proefexemplaar van Presenter downloaden?

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld uaanmet uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmeldenom weer toegang tot uw account te krijgen.

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', kan ik me niet aanmelden of wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe Presenter eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aanbijuw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

U kunt een proefversie van Presenter 11 omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie op de Adobe Presenter-pagina. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Presenter.

Hoe annuleer ik mijn abonnement? Kan ik nog steeds gebruikmaken van de software die ik heb?

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met Adobe-ondersteuning. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Presenter.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums