Du kan ikke laste opp en fil til Acrobat.com. I enkelte situasjoner vil opplastingen starte, men kan ikke fullføre.

Løsninger

Løsning 1: Test Internett-tilkoblingen

Åpne en ny side i nettleseren og se hvor fort den lastes.

Løsning 2: Kontroller filformatet

Acrobat.com har noen få begrensninger når det gjelder filformat. Følgende filtyper kan ikke lastes opp og deles:

• Lydformater (mp3, AAC, OGG)
  • Videoformater (MOV, WMV, FLV, XVID, DIVX, RETG)
  • Skrifttypeformater (TTF, DFONT, OTF)
  • Arkivformater (TGZ, RAR 7Z, SIT, JAR, WAR, CAB)
  • Systemfiler og kjørbare formater (EXE, DLL, JS, VB, BAT, CMD, COM, CPL, SH, CSH, TCSH, KSH, BASH, ZSH, INF, HTA, HLP, INS, ISP, VB, JSE, LNK, MS, PIF, SCR, SHS, WS)
  • Webfiler (CHM, CRT)
  • Databasefiler (MDB)
  • Rasterbildefiler (PCD, SCT)

Tilleggsinformasjon

Problemet kan oppstå av flere årsaker:

• Du har en dårlig eller inaktiv Internett-forbindelse.
  • PDF-filer som er større enn 100 MB ble sendt til ExportPDF (grensen på 100 MB gjelder bare ExportPDF).
  • Filens format støttes ikke.