Problem: Acrobat klarte ikke å koble til en DDE-server

Ved å kombinere flere filer til en PDF i Acrobat kan resultere med feilen - «Acrobat klarte ikke å koble til en DDE-server».

lp292_2013-11-04122547

Løsning

For å løse dette problemet, prøv disse løsningene i rekkefølgen nedenfor.

Løsning 1:

Merk:

Vi anbefaler at du tar en sikkerhetskopi av Windows-registeret før du gjør endringer i det.

1. Åpne Windows Registerredigering:

1. Klikk Start > Kjør.
    2. Skriv Regedit i det åpne feltet og klikk på OK.
  2. Gå til følgende registernøkkel:
        HKEY_CLASSES_ROOT\acrobat\shell\open\ddeexec\application

3. Ta en sikkerhetskopi: høyreklikk på Applikasjons nøkkelen og eksporter til ditt skrivebord.

4. Endre nøkkelen «AcroviewA18» til «AcroviewR18».

(Her er verdien av A og R avhengig av installert Acrobat-versjon. For eksempel vil verdien være A18 for Acrobat 2018.)

5. Lukk registerredigering og Acrobat.

Start Acrobat og se om problemet er løst. Hvis ikke, prøv neste løsning.

Løsning 2:

1. Sjekk om et antivirusprogram er installert på maskinen.

2. Hvis ja, deaktiver programmet. Sjekk om problemet er løst.

3. Oppdater til nyeste versjon av Acrobat og sjekk om problemet er løst.

For å oppdatere automatisk fra Acrobat, velg Hjelp > Søk etter oppdateringer. Følg fremgangsmåten i oppdateringsvinduet for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.