Problemet gjelder for Acrobat DC og Acrobat 2015oktoberutgivelse.

Problem

PDFMaker virker ikke med Outlook 2007. Konvertering til Adobe PDF-alternativet henger ved konvertering av en e-post til PDF.

Løsning

Problemet løses i utgaven av Acrobat DC fra 3. november 2016. Denne oppdateringen anvendes automatisk på alle eksisterende installasjoner av Acrobat DC. Du kan også åpne Acrobat eller Reader DC og gå til Hjelp > Se etter oppdateringer for å sørge for at du har de siste oppdateringen.

Detaljer om utgivelsen: Produktmerknader | Adobe Acrobat DC, Acrobat Reader DC | Oppdatering 3. november 2016