PDF-konverteringsproblem med Outlook 2007 etter oppdatering av Acrobat 11. oktober

Problemet gjelder for Acrobat og Acrobat 2015oktoberutgivelse.

Problem

PDFMaker virker ikke med Outlook 2007. Konvertering til Adobe PDF-alternativet henger ved konvertering av en e-post til PDF.

Løsning

Problemet løses i utgaven av Acrobat fra 3. november 2016. Denne oppdateringen anvendes automatisk på alle eksisterende installasjoner av Acrobat. Du kan også åpne Acrobat eller Reader og gå til Hjelp > Se etter oppdateringer for å sørge for at du har de siste oppdateringen.

Detaljer om utgivelsen: Produktmerknader | Adobe Acrobat, Acrobat Reader | Oppdatering 3. november 2016