Acrobat Pro, Acrobat Pro Extended og Acrobat 3D (versjon 8): Du kan skrive ut PDF-filer i gråtoner (også kalt sammensatt grå). I Windows-versjonene kan du også velge å skrive ut alle farger som ikke er hvite, som svarte, i stedet for gråtoner.

Reader og Acrobat Standard: Reader og Acrobat Standard har ikke et svart/hvitt utskriftsalternativ. Mange fargeskrivere tilbyr imidlertid dette alternativet i dialogboksen Egenskaper (som du finner i dialogboksen Skriv ut).

Skrive ut farger som gråtoner (Acrobat Pro, Pro Extended og 3D versjon 8)

1. Velg Fil > Skriv ut.

2. Klikk på Avansert nederst i dialogboksen Skriv ut.

Dialogboksen Avansert utskrift
  3. Velg Sammensatt grå fra Farge-menyen.

4. Klikk OK.
  5. Velg OK eller Skriv ut i dialogboksen Skriv ut.

Skrive ut farger som svart (kun Acrobat Pro, Pro Extended og 3D versjon 8 | kun Windows)

I Windows kan du skrive ut alle farger i PDF-filen som ikke er hvitt, som svart. Dette gir en ren monokrom utskrift. Monokrome utskrifter er nyttige dersom PDF-filen kun inneholder tekst, eller dersom du skal skrive ut ingeniørtegninger med lyse linjer.

1. Velg Fil > Skriv ut.

2. Velg Skriv ut farge som svart. Fargene blir skrevet ut som svart, ikke gråtoner.

Velg Skriv ut farge som svart

Merk: Hvis avmerkingsboksen er nedtonet, klikker du Avansert-knappen. Pass på at Acrobat Default er valgt i Innstillinger-menyen i dialogruten Avansert utskriftsoppsett.

3. Klikk OK for å skrive ut.