Skanning i størrelsen Letter skaper en PDF i størrelsen Legal

Når du skanner dokumenter i størrelsen Letter (8,5 x 11 tommer) med Acrobat, produseres en PDF i størrelsen Legal (8,5 x 14 tommer).

Løsning: Velg skanneralternative for å velge riktig størrelse

1. Velg Fil > Opprett > PDF-fil fra skanner > Egendefinert skanning i Acrobat.
  2. Klikk på Alternativer-knappen til høyre for skannernavnet.
  3. I dialogen Alternativer for skanner velger du Vis skannerens standardgrensesnitt fra popup-menyen.

4. Velg riktig sidestørrelse i grensesnittet til skanneren:

Windows: Fra popup-menyen Sidestørrelse, velger du Letter.

Popup-meny for Windows i størrelsen Page

Mac OS: Fra popup-menyen Sider, velger du Letter.

Popup-meny for Mac OS i størrelsen Page

Merk:

Noen skannere rapporterer ikke støttede størrelser til Acrobat når du velger Skjul skannerens standardgrensesnitt i Alternativer for skanner i Acrobat. Dersom denne situasjonen oppstår, endrer du alternativet Brukergrensesnitt til Vis skannerens standardgrensesnitt, og velg deretter sidestørrelse fra skannerprogrammet.

Tilleggsinformasjon

Skanneres innebygde grensesnitt er deaktivert for WIA-drivere. For å aktivere skannerens grensesnitt må du laste ned TWAIN-driverne til skanneren, fra skannerprodusentens nettside. Så snart du installerer TWAIN-driverne, aktiveres skanneralternativer som DPI, farge- og papirstørrelse som standard.