Kan ikke avinstallere Acrobat DC fra skrivebordsprogrammet til Creative Cloud på Mac OS

Hvis du har installert Acrobat DC (april 2015-utgaven) på Mac OS ved å bruke skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, vil ikke avinstalleringsalternativet i appen virke.

Løsning

Gjør følgende for å avinstallere Acrobat DC og fjerne Acrobat DC-oppføringen fra programmet:

1. Avinstaller Acrobat DC med avinstalleringsprogrammet på /Applications/Adobe Acrobat DC/Acrobat Uninstaller.app

Avinstallasjonsprogram for Acrobat
  2. I skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, velg Avinstaller for Acrobat DC i Programmer-panelet. Acrobat DC-oppføringen er fjernet fra appen.

Avinstalleringsalternativet i skrivebordprogrammet til Creative Cloud.