Justere dokumentbilder for å fjerne bakgrunner og justere perspektivet.

Justere bilder som er tatt med et kamera på en mobil enhet

Funksjonen Forbedre kamerabilder kan justere bilder som er tatt med kameraer på smarttelefoner. Med denne funksjonen kan du klikke bilder av et dokument fra mobile enheter og deretter opprette en flott, tydelig og liten PDF-fil. Dette løser problemet med ad hoc-skanning uten å bruke en vanlig skanner.

Vanligvis oppstår følgende problemer på bilder som er tatt med mobile enheter:

• Feil perspektiv
  • Området utenfor grensene
  • Skygger
  • Ujevn belysning

Denne funksjonen løser alle disse problemene til en viss grad, og gir deg flotte PDF-filer.

Slik forbedrer du et kamerabilde

1. Åpne bildet eller bildet av dokumentet i Acrobat DC.

2. Velg Verktøy > Forbedre skanninger.

3. Klikk Forbedre på verktøylinjen, og velg deretter Kamerabilde.

4. Flere alternativer og instruksjoner vises på den sekundære verktøylinjen. Hvis det er nødvendig, justerer du kantlinjen for siden ved hjelp av den blå sirkelen i hjørnene av bildet. Klikk Forbedre side.

5. Bildet forbedres, og det vises en PDF-fil av bildet. Du kan justere standard forbedringsnivå ved hjelp av glidebryteren på den sekundære verktøylinjen.

6. Lagre PDF-filen.