Problem: Unngå krasj- og hurtigbufferproblemer med Video Copilot Element 3D

Løsning 1: Installer de nyeste oppdateringene for Element 3D og After Effects for å unngå krasj- og hurtigbufferproblemer

Hvis du har installert de nyeste oppdateringene av Element 3D og After Effects, vil ikke krasjing finne sted. Installer oppdateringer og send inn en feilrapport dersom du fremdeles har problemer.

Det finnes også hurtigbufferreparasjoner for Element 3D og After Effects i oppdateringer for Element 3D og oppdateringer for After Effects.Disse oppdateringene omhandler problemer med at gamle rammer lagres og hentes fra hurtigbufferen.

Løsning 2: Kontroller GPU-kapasitet, gjeldende innstillinger og scenekompleksitet

Video Copilot indikerer at brukere som har problemer med Element 3D kjører det med innstillinger som er høyere enn kortet deres har kapasitet for, eller med scener som er for komplekse.

Video Copilot anbefaler disse forslagene for å unngå disse problemene.Sørg også for at systemet ditt oppfyller systemkravene for Element 3D.

Du finner mer informasjon fra Video Copilot om feilsøking her.