«Installeringsprogrammet fikk ikke tilgang til en kritisk fil/register». (Feilkode: 43)

Feilen «Installeringsprogrammet fikk ikke tilgang til en kritisk fil/register» oppstår når du installerer eller oppdaterer Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Prøv å installere igjen. (Feilkode: 43)"

Denne feilen kan forekomme når installasjonsprogrammet ikke har tilstrekkelig lese-/skrive-tilgang til en kritisk fil eller register. For å løse dette problemet, prøver du følgende løsninger i rekkefølge.

Løsninger

Løsning 1: Avinstaller Creative Cloud-programmet, og installer det på nytt

Løsning 2: Midlertidige deaktivere antivirusprogramvare

Antivirusprogramvaren din kan forhindre at påkrevde filer flyttes fra Midlertidig-katalogen til Programfiler eller Programmer-katalogen. Se antivirusprogramvaredokumentasjonen for instruksjoner om hvordan man midlertidig deaktiverer viruskontrollen.

Løsning 3: Fjern de påvirkede mappene manuelt

Merk:

Installasjonen og lisensiering av andre installerte Adobe-programmer kan bli påvirket dersom disse registrene/mappene fjernes. Du må kanskje installere produktene på nytt etter at mappene er fjernet.

1. Fjern følgende mapper/registre:

Windows 7, 8.1, 10

• \Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater\1.0
    • \Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE
    • Programfiler (x86)\Vanlige filer\Adobe\AdobeApplicationManager
    • Programfiler(x86)\Vanlige filer\Adobe\OOBE

Mac OS

• ~/Library/Application Support/Adobe/OOBE
    • ~/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0
    • Library/Application Support/Adobe/OOBE
    • Bibliotek/Application Support/Adobe/AdobeApplicationManager
  2. Last ned og reinstaller skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

For installasjonsinstruksjoner, se Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Løsning 4: Logg på med en ny administratorkonto

Fra tid til annen kan en brukerkonto bli skadet og forhindre installasjonsprogrammet fra å åpne eller opprette nødvendige filer og mapper. Opprett en ny administrator onto, logg på denne nye kontoen og prøv deretter å installere Adobe-programmet på nytt. Du finner detaljerte instruksjoner her:

Mac OS X: Installere eller kjøre Adobe-programmer på en ny brukerkonto | Mac OS X

Windows: Opprette ny lokal administratorkonto | Windows

Hvis du greier å installere Adobe-programmet med den nye lokale administratorkontoen, vil du kanskje ønske å migrere dokumentene og innstillingene dine til den nye kontoen og bruk den som din nye standardkonto.

Løsning 5: Feilsøk problemer med ustabilt nettverk

Problemer med nettverkstilkobling eller stabilitet kan forhindre at installasjonsprogrammet kopierer den nødvendige filen eller mappen.

1. Kontroller at du er tilkoblet Internett.

2. Sørg for at du kan nå Adobes aktiveringsservere. SeAvansert feilsøking av tilkobling.

3. Prøv en alternativ Internett-tilkobling:

• Bruk en kablet tilkobling i stedet for en trådløs tilkobling.
    • Bruk en annen Ethernet-kabel og port.
    • Last ned med en annen Internett-leverandør.