Bruk denne løsningen til å løse feilen E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED som oppstår ved aktivering av Adobe Digital Editions eller ved nedlasting av en eBok.

Feilen E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED kan oppstå i følgende situasjoner:

• Når du aktiverer Adobe Digital Editions 1.x
  • Når du laster ned og åpner EPUBer

Feil ved aktivering av Adobe Digital Editions 1.x

Noen ganger får du følgende feilmelding ved aktivering av Adobe Digital Editions:

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED http://adeactivate.adobe.com/adept/Activate

Hvis noen av følgende systeminnstillinger er feil, kan denne feilen oppstå:

• Klokketid
  • Dato
  • Tidssone

Løsning: Korriger innstillingene for tid, dato og tidssone

Kontroller enhetens systemtid, dato og tidssone for å bekrefte at de er riktige i forhold til din plassering. Du får tilgang til tidsinnstillingene ved å klikke eller dobbeltklikke på klokken. Kontroller også om funksjonen for sommertid er aktivert for din tidssone.

Feil ved nedlasting av en eBok

Noen ganger får du følgende feilmelding når du prøver å laste ned og åpne en eBok:

Feilen E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED ved nedlasting av en bok
Feilen E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED ved nedlasting av en bok

Adobe Digital Editions (ADE) bruker ACSM-filer til å laste ned ebøker. Når du kjøper en eBok, mottar du en ACSM-fil. Du åpner ACSM-filen i Adobe Digital Editions, og deretter lastes eBoka ned. ACSM-filen inneholder en utløpstid, og om du ikke laster ned boka før tiden har løpt ut, kan du ikke laste ned eBoka.

Løsning: Last ned eBoka på nytt

For å reparere dette problemet, laster du ned boka igjen fra biblioteknettstedet eller bokforhandleren. Når du laster ned ACSM-filen må du åpne den med en gang, slik at du kan laste ned utvalget uten feil.